ΕΛΛΑΔΑ

Οι Anonymous χτύπησαν την Ελλάδα - Έριξαν τη σελίδα των πλειστηριασμών

Οι Anonymous χτύπησαν την Ελλάδα - Έριξαν τη σελίδα των πλειστηριασμών

Σοβαρό πλήγμα κατάφεραν οι Anonymous Greece, αφού κατάφεραν να ρίξουν τη σελίδα των ηλεκτρικών πλειστηριασμών στην Ελλάδα, ενώ στο μήνυμά τους προς την ελληνική κυβέρνηση πέρα από απειλές, αναφέρθηκαν και στη μικρή Νεφέλη.

anonymous

Στο μήνυμά τους οι Anonymous Greece προειδοποιούν την ελληνική κυβέρνηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη χαρακτηρίζουν αρπακτικά.

Αναλυτικά το μήνυμα των Anonymous Greece

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,

στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.

Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!

Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα «κλειδιά στο χέρι»».

Λίγες ώρες αργότερα οι Anonymous Greece με νέο μήνυμά τους μέσω του Facebook ανέφεραν "Κανένα σπίτι δεν θα αγγίξετε! Greek Government, be ready. Έρχονται πολλά".