ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Παντελίδης: Το θρίλερ συνεχίζεται - Στα αζήτητα ο φάκελος

Υπόθεση Παντελίδης: Το θρίλερ συνεχίζεται - Στα αζήτητα ο φάκελος

Παντελής Παντελίδης | Ειδήσεις:Σε κάποιο συρτάρι στην Εισαγγελία Αθηνών παραμένει ο φάκελος με την δικογραφία της υπόθεσης του τροχαίου δυστυχήματος τουΠαντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με το Έθνος τρείς μήνες βολτάρει στα Εισαγγελία γραφεία ο φάκελος της υπόθεσης του τροχαίου δυστυχήματος. Από το Ιούνιο ο φάκελος περιμένει καρτερικά στη Εισαγγελία Αθηνών προκείμενου να ανατεθεί σε νέο εισαγγελέα ο οποίος είτε θα προχωρήσει είτε θα αρχειοθετήσει την υπόθεση.

Η ερεύνα γύρω από τις συνθήκες που προκλήθηκε το δυστύχημα της 18 Φεβρουάριου που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του νεαρού τραγουδιστή και τον βαρύτατο τραυματισμό της Μυρσίνης Αρναούτη, μέτρα ήδη 1.5 χρόνο

Ωστόσο ο φάκελος σχετικά με το ποιος βρίσκονταν πίσω από το τιμόνι του μεγάλου οχήματος την μοιραία νύχτα άνοιξε λίγους μήνες αργότερα με την οικογένεια να υποστηρίζει πώς η έτερη συνεπιβάτης του αυτοκινήτου Φρόσω Κυριάκου ήταν η οδηγός του μαύρου τζιπ.

Ακόμα ένας δικαστικός αγώνας βρίσκετε είναι σε εξέλιξή, και αφορά την υποκλοπή των ακυκλοφόρητών τραγουδιών αλλα και προσωπικά δεδομένα του αγαπημένου ερμηνευτή.

Την ερεύνα έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Σχετικές ειδήσεις