ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη για 90χρονο στο Γαλάτσι: Τον ξυλοκόπησαν και τον μαχαίρωσαν για 5 ευρώ (vid)

Φρίκη για 90χρονο στο Γαλάτσι: Τον ξυλοκόπησαν και τον μαχαίρωσαν για 5 ευρώ (vid)

Σοκάρει η υπόθεση της άγριας επίθεσης που δέχθηκε ηλικιωμένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι στο Γαλάτσι - Τον χτυπούσαν επί μισή ώρα για πέντε ευρώ!

Στιγμές τρόμου έζησε ένας 90χρονος άνδρας ο οποίος ζει μόνος του σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι, όταν δύο άνδρες μπήκαν σε αυτό από την πόρτα του ακάλυπτου χώρου.

Ενώ ο ηλικιωμένος κοιμόταν στο κρεβάτι του, ο ένας από τους δράστες τον ακινητοποίησε, του έκλεισε το στόμα με σεντόνι κι άρχισε να τον χτυπά αλύπητα, ρωτώντας τον που έχει κρυμμένα τα χρήματά του.

Την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, σύμφωνα με την οποία, ο ηλικιωμένος φώναζε στους ληστές ότι δεν έχει χρήματα και ότι ζει φτωχικά. Ο δράστης συνέχισε να τον χτυπά, προκαλώντας του μώλωπες στο πρόσωπο και αιμορραγία στο μάτι. Τον σήκωσε με τη βία από το κρεβάτι, τον έδεσε σε μια καρέκλα και άρχισε να τον απειλεί με σουγιά.

Το θύμα επέμενε ότι έχει πάνω του μόνο πέντε ευρώ, τα οποία πήρε ο αδίστακτος ληστής και τον χαράκωσε στο χέρι με το σουγιά.

Παράλληλα, ο δεύτερος ληστής είχε αναστατώσει το σπίτι αναζητώντας χρήματα σε ντουλάπες και συρτάρια, χωρίς όμως τελικά να βρει κάτι.

Μετά από τριάντα λεπτά φρίκης, στα χέρια των δύο ληστών, ο 90χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σε άσχημη κατάσταση.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις