Παρά λίγο τραγωδία: Κατέρρευσε ταβάνι στο Δημοτικού Ωδείου της Πάτρας (pics)

Παρά λίγο τραγωδία: Κατέρρευσε ταβάνι στο Δημοτικού Ωδείου της Πάτρας (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το περιστατικό συνέβη σε χώρο όπου συγκεντρώνονται καθημερινά δεκάδες παιδιά. Οι πληροφορίες λένε ότι μετά από λίγη ώρα εκεί στο σημείο όπου βρίσκεται και το πανάκριβο πιάνο, είχαν ραντεβού παιδιά για πρόβα. 

Ο λόγος για την αίθουσα του ισογείου του Δημοτικού Ωδείου της Πάτρας στη διασταύρωση τω οδών Μαιζώνος και Αράτου. Ήταν 24/9Κυριακή μεσημέρι όταν το ταβάνι της μεγάλης διπλής αίθουσας κατέρρευσε σαν να ήταν χάρτινο.

Το θέμα ήρθε χθες στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ενώ ακολούθησε αυτοψία από μέλη του στην αίθουσα που κατέρρευσε και στην οποία όπως φέρεται να είπε ο διευθυντής του ωδείου επρόκειτο να μπουν παιδιά για να κάνουν πρόβα. Το κτήριο αποφασίστηκε να σφραγιστεί μέχρι να αποφανθούν οι μηχανικοί του Δήμου για τη δυνατότητά του να φιλοξενεί μαθητές. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν για το γεγονός ότι μια τόσο επικίνδυνη αίθουσα είναι σε χρήση, ούτε για τους λόγους που αποσιωπήθηκε η κατάρρευση για τρεις ημέρες.

Πρόκειται για το κτήριο όπου παλιά στεγαζόταν το αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας. Θα το αναγνωρίσετε από το γεγονός ότι είναι τυλιγμένο με κορδέλα, εξαιτίας της πτώσης σοβάδων στο εξωτερικό του. Επίσης θα το αναγνωρίσετε από το γεγονός ότι ακριβώς απέξω κοσμείται από δύο κάδους χωρίς καπάκι για υγειονομική...προστασία των μαθητών.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb 

Πηγή: Tempo24 

PHOTO GALLERY