ΟΑΣΑ: Αλλαγές στη λεωφορειακή γραμμή Πειραιάς - Αγ. Ανάργυροι από την 1η Οκτωβρίου

ΟΑΣΑ: Αλλαγές στη λεωφορειακή γραμμή Πειραιάς - Αγ. Ανάργυροι από την 1η Οκτωβρίου

Αλλαγές που αφορούν τη λεωφορειακή γραμμή 420 «Πειραιάς - Αγ. Ανάργυροι (μέσω Κηφισού)» στο δήμο Πειραιά ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η λεωφορειακή γραμμή επεκτείνεται ενώ μεταφέρεται και η αφετηρία από τον Αγ. Διονύσιο στην Ακτή Βασιλειάδη εντός της πύλης Ε1 του λιμένα Πειραιά.

Με την επέκταση της γραμμής και τη μεταφορά της αφετηρίας θα αναβαθμιστεί η εξυπηρέτηση των εργαζομένων και επισκεπτών των εγκαταστάσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Τελωνείου και του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος.

Η λεωφ. γραμμή 420 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (μέσω ΚΗΦΙΣΟΥ) είναι μια διαδημοτική γραμμή που έχει τα άκρα της στους Δήμους Πειραιά και Αγ. Αναργύρων. Διέρχεται από τη Λ. Κηφισού, συνδέοντας δυτικά προάστια (Νίκαια, Α.Ι. Ρέντης, Αιγάλεω, Περιστέρι, Αγ. Ανάργυροι) της Αττικής, καθώς και τον υπεραστικό σταθμό λεωφορείων ΚΤΕΛ Κηφισού με τον Πειραιά και το λιμάνι.

Η νέα αφετηρία και η τροποποιημένη διαδρομή θα λειτουργεί καθημερινά από την έναρξη των δρομολογίων (1Η Οκτωβρίου) έως τις 20:00, ενώ στο υπόλοιπο της ημέρας θα έχει αφετηρία, όπως και σήμερα στον Άγιο Διονύσιο, καθώς οι πύλες του λιμένα κλείνουν κατά τις νυχτερινές ώρες.