Θρήνος στην Πρέβεζα: Διευθύντρια σχολείου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Θρήνος στην Πρέβεζα: Διευθύντρια σχολείου βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Συντετριμμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα της Λευκάδας από τον αιφνίδιο θάνατο της εκπαιδευτικού που καταγόταν από την Κρήτη

Όπως αναφέρει το pamepreveza.gr, η εκπαιδευτικός δούλευε εδώ και τρία χρόνια στην Λευκάδα και προσφάτως ανέλαβε την Διεύθυνση του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Λευκάδας.

Η εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που ενοικίαζε στην Πρέβεζα μετά από έρευνα της Αστυνομίας καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή (22/9).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα πρώτα στοιχεία παραπέμπουν σε αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια.

Η εκπαιδευτικός ήταν ιδιαιτέρως γνωστή στην φωτογραφική κοινότητα της Λευκάδας εξαιτίας της αγάπης της για την φωτογραφία. Μάλιστα της άρεσε τόσο πολύ η φωτογραφία που φοιτούσε στο ΙΕΚ της Πρέβεζας στο τμήμα της φωτογραφίας.

Σε ανακοίνωση της η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας αναφέρει: «Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο της εξαιρετικής μας συναδέλφου Χιωτάκη Μαρίας, Διευθύντριας του ΕΕΕΕΚ Λευκάδας, καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της».