Προσοχή: Πότε και σε ποιά σημεία θα κλείσει σήμερα (29/09) η Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου

Προσοχή: Πότε και σε ποιά σημεία θα κλείσει σήμερα (29/09) η Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου υπεραποστάσεως «Σπάρταθλον 2017».

Οι ρυθμίσεις θα γίνουν τόσο στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου όσο και στην παλαιά, σήμερα Παρασκευή, ως εξής:

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στο τμήμα από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών Ιεράς Οδού (10,000 χ/θ), περιοχής Δήμου Χαϊδαρίου έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ) περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, κατά τις ώρες 06:30 έως 10:00.

Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα από τη χ/θ 27,000 (Ναυπηγία Ελευσίνας) έως τη χ/θ 40,000 (Είσοδος-Έξοδος Μεγάρων της Ν.Ε.Ο.Α.Κ.), και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 07:30 έως 13:30.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, ενώ οι οδηγοί των οχημάτων για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.