Οι τεράστιες χρωματιστές μπάλες μετακόμισαν στην πλατεία Ελευθερίας - Είδαμε ποιος τις μετέφερε εκεί

Οι τεράστιες χρωματιστές μπάλες μετακόμισαν στην πλατεία Ελευθερίας - Είδαμε ποιος τις μετέφερε εκεί

Προ λίγων ημερών το Newsbomb.gr εντόπισε μεγάλες, χρωματιστές μπάλες στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ - Κάμερα: Λευτέρης Παρτσάλης

Βγήκαμε στο δρόμο και ρωτήσαμε τους περαστικούς εάν γνώριζαν ποιος τις μετέφερε εκεί ή τι μπορεί να συμβαίνει. Κανείς δεν γνώριζε, μέχρι σήμερα...

Επιτέλους, όμως το μυστήριο λύθηκε και μάθαμε τελικά τι συμβαίνει με τις τεράστιες χρωματιστές μπάλες που εμφανίσθηκαν ξαφνικά σε διάφορα σημεία της πόλης και είναι talk of the town!

Οι πράσινες, κόκκινες, κίτρινες και μπλε, στην Ερμού, την Κλαυθμώνος, την πλατεία Κοραή, το Πάρκο Ελευθερίας και σε πολλές περιοχές, είναι οι μπάλες της επιτυχημένης καμπάνιας «Ζήσε το παιχνίδι», με την οποία ο ΟΠΑΠ βάζει στην κυριολεξία τους παίκτες στην καρδιά του παιχνιδιού, όπως μόνο αυτός γνωρίζει!

Είναι αλήθεια, πως για να φτάσουμε στην «αποκάλυψη» μας βοήθησε αρκετά το πρωτότυπο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο, οι μπάλες που σχηματίζουν το γνωστό σε όλους μας ανθρωπάκι στο λογότυπο του ΟΠΑΠ, «εισβάλουν» δυναμικά μαζί του σε τρισδιάστατη μορφή σε διάφορα σημεία της πόλης και αλλάζουν ευχάριστα την καθημερινότητα όλων. Υπό τον ήχο του «Let me entertain you» του Robbie Williams, που δίνει το ρυθμό και τον παλμό στη διασκέδαση, ο ΟΠΑΠ λέει «Ζήσε το παιχνίδι» και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία.

Δείτε το βίντεο της αποκάλυψης:

Το #ZiseToPaixnidi δεν κάνει αισθητή την παρουσία του μόνο με αυτό τον τρόπο. Ήδη εμφανίζεται και σε στάσεις λεωφορείων, βιτρίνες πολυκαταστημάτων και πολυσύχναστα σημεία σε όλη την Ελλάδα μετατρέποντας κάθε στιγμή σε μοναδική! Ζήσε και εσύ την εμπειρία!

#ZiseToPaixnidi

#ZiseTinEmpeiria