ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό τροχαίο στην Πατρών - Πύργου: Δικυκλιστής εκτοξεύτηκε σε χαράδρα μετά από σφοδρή σύγκρουση

Φρικτό τροχαίο στην Πατρών - Πύργου: Δικυκλιστής εκτοξεύτηκε σε χαράδρα μετά από σφοδρή σύγκρουση

Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (02/10) στο 12ο χλμ. της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου - Ο οδηγός εκσφενδονίστηκε σε χαράδρα - Για 200 μέτρα σερνόταν η μηχανή του

Νεκρός ανασύρθηκε το πρωί της Δευτέρας ένας 47χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας, από απόκρημνο σημείο στην περιοχή Βραχνέικα της Πάτρας.

troxaio patrwn pyrgou6
troxaio patrwn pyrgou

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μηχανή που οδηγούσε ο 47χρονος προσέκρουσε, από άγνωστη ακόμα αιτία, σε στηθαία ασφαλείας της Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου και στην συνέχεια κατέληξε σε απόκρημνο σημείο.

troxaio patrwn pyrgou2

Λίγη ώρα αργότερα, πυροσβέστες και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ κατέβηκαν στο απόκρημνο σημείο και ανέσυραν νεκρό τον 47χρονο.

troxaio patrwn pyrgou4

Προανάκριση για τα αίτια, αλλά και τις συνθήκες που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, διενεργείται από αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας Πατρών.

troxaio patrwn pyrgou3

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή φωτογραφιών - βίντεο: tempo24.gr

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Βραχναϊικων, όπου 47χρονος ημεδαπός, οδηγώντας μοτοσικλέτα, προσέκρουσε σε στηθαία ασφαλείας και κατέληξε σε απόκρημνο σημείο παραπλεύρως της οδού.

Ο 47χρονος ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Πατρών, της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών και του Τμήματος Τροχαίας Πατρών.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.»

Σχετικές ειδήσεις