Συγκλονίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου: Η Πόρσε ήρθε σαν οβίδα – Δεν με αποδέχεται η κοινωνία

Συγκλονίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου: Η Πόρσε ήρθε σαν οβίδα – Δεν με αποδέχεται η κοινωνία

Με δάκρυα στα μάτια ο τραγικός πατέρας που έχασε τη σύζυγο και το γιο του στο φρικτό τροχαίο της Θήβας, τις Απόκριες, μίλησε για τις δραματικές στιγμές που έζησε αλλά και τη ζωή του σήμερα.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχασε τα πάντα, μίλησε για τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο αλλά και το πώς τον αντιμετωπίζει η κοινωνία έκτοτε.

«Ζω για δευτερόλεπτα. Μου ήρθε όλη η φωτιά από πίσω. Δεν έχει ήχο το βίντεο, αν ακούγατε ήχο θα ήταν ακόμη χειρότερο. Οι εκρήξεις που γινόντουσαν ήταν εκκωφαντικές. Μόνο το μπαμ που άκουσα, κατάλαβα τι έγινε. Ήτανε πολύ δυνατή η έκρηξη. Μόνο το ωστικό κύμα που έφαγα πίσω από την πλάτη μου. Ζω... Ήταν ένα θαύμα για μένα. Πέρασα μέσα από την φωτιά και δεν κάηκα. Δεν μπορούσα να πλησιάσω το αυτοκίνητο από τις εκρήξεις που γινόντουσαν. Οι ήχοι ήταν τρομακτικοί. Το αυτοκίνητο ήρθε σαν οβίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την αντίδρασή του μετά το δυστύχημα, η οποία παραξένεψε αρκετό κόσμο, είπε:

«Η κοινωνία δεν μπορεί να με αποδεχτεί. Σου λέει αυτός γιατί είναι έτσι. Έχει πάρει τίποτα; Δεν έχω πάρει ούτε μια ουσία. Ήθελα τον πόνο μου να τον δω κατάματα. Ήθελα την θλίψη μου να την κοιτάξω στα μάτια και να δω πώς θα την πολεμήσω όχι πώς θα με πολεμήσει η θλίψη εμένα».