ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι: Αυτή είναι η γυναίκα που άναψε «φωτιές»

Σάλος σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι: Αυτή είναι η γυναίκα που άναψε «φωτιές»

Κανείς δεν ήξερε τι έκανε αυτή η γυναίκα στο ξενοδοχείο! Οι αποκαλύψεις έφεραν χειροπέδες.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το βράδυ της Δευτέρας (02/10/2017) στο Λουτράκι Κορινθίας 32χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για μαστροπεία και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οργανώθηκε επιχείρηση από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, κατά την οποία συνελήφθη ο 32χρονος, καθώς προέκυψε ότι προήγαγε στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι χρηματικού ποσού, 30χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρωσίας, την οποία για τον σκοπό αυτό, μετέφερε με όχημα σε ξενοδοχείο, στο Λουτράκι Κορινθίας.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στο όχημα που χρησιμοποιούσε ο δράστης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία όπως προέκυψε, κατείχε ο 32χρονος. Επίσης εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 415 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Ο 32χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ σε βάρος της 30χρονης σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.