Μιχάλης Λεμπιδάκης: Η συγκινητική επιστολή του Στεφανουδάκη προς τον επιχειρηματία

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Η συγκινητική επιστολή του Στεφανουδάκη προς τον επιχειρηματία

Μιχάλης Λεμπιδάκης - «Η σκέψη μου ήταν νυχθημερόν στο φίλο μου και στους συγγενείς του...». Αυτά είναι μερικά από τα λόγια του Κρητικού Παραολυμπιονίκη, Μανώλη Στεφανουδάκη.

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν τα όσα γράφει σε ανοιχτή επιστολή προς τον Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο Μανώλης Στεφανουδάκης. Ο Παραολυμπιονίκης, σύμφωνα με το Cretalive.gr, κάνει λόγο για μία ειλικρινή φιλία που έχουν οι δύο άνδρες μεταξύ τους, ενώ περιγράφει τις ώρες αγωνίας που έζησε ο αθλητής όσο ο επιχειρηματίας ήταν στα χέρια των απαγωγέων.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή

''Προς κύριο Μιχάλη Λεμπιδάκη,

Ηράκλειο Κρήτης

Κύριε Λεμπιδάκη.

Μας συνδέει μια πολυετής συνεργασία, ως χορηγού μου, γεγονός που με καθιστά ες αεί ευγνώμονα απέναντί σας. Μας συνδέει συγχρόνως και μια ειλικρινής φιλία, γεγονός που με καθιστά υπερήφανο. Εσχάτως όμως μας συνέδεσε επιπλέον ένα άλλο γεγονός, αρνητικό αυτή τη φορά, εκείνο της απαγωγής σας κατά την 30ή του παρελθόντος Μαρτίου. Και λέω ότι μας συνέδεσε η απαγωγή σας, αφού η σκέψη μου ήταν νυχθημερόν στον φίλο και χορηγό μου καθώς και στους συγγενείς και οικείους του. Η σωματική σας ακεραιότητα αφ’ ενός και η ανεύρεση κουράγιου και δύναμης της οικογένειάς σας αφ’ ετέρου αποτελούσε μόνιμη ευχή και προσευχή μου. Δόξα τω Θεώ όμως όλα έληξαν αισίως! Βρίσκεστε και πάλι κοντά στους δικούς σας υγιής και σώος, και αυτό μόνον έχει σημασία για εμάς. Παρακαλώ λοιπόν πολύ να δεχθείτε αυτή μου την ανοιχτή επιστολή ως μια μηδαμινή έμπρακτη έκφραση της χαράς μου για το αίσιο τέλος της πολύμηνης δοκιμασίας σας.
Με βαθιά εκτίμηση,

Στεφανουδάκης Μανώλης

Δείτε ΕΔΩ όλο το χρονικό της υπόθεσης