ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Αλληλοκαρφώνονται οι απαγωγείς!

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Αλληλοκαρφώνονται οι απαγωγείς!

Οι σκληροί εγκληματίες έχουν μετατραπεί σε ... λαλίστατους κρατούμενους!

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη και οι μέχρι πρότινος σκληροί, άτεγκτοι και διαβολικοί απαγωγείς που ήταν ικανοί ακόμα και να τον σκοτώσουν, τώρα έχουν γίνει… δειλά ανθρωπάκια, μόνα κι έρημα, χωρίς φράγκο στην τσέπη που προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους καρφώνοντας ο ένας τον άλλον!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, ενώπιον της Αστυνομίας, οι σκληροί εγκληματίες έχουν μετατραπεί σε λαλίστατους κρατούμενους που μιλούν ελεύθερα και ανοιχτά, λες και για τους ίδιους η σύλληψη τους λειτουργεί ανακουφιστικά!

Oι 5 κατηγορούμενοι που ήδη έχουν παραδεχτεί την εμπλοκή τους, έχουν δώσει πληροφορίες και στοιχεία ενώ «δίνουν» ανοιxτά ο ένας τον άλλον, σε μια προσπάθεια να σώσουν το τομάρι τους. Μάλιστα ένας εκ των πέντε... καρφώνει και τους άλλους δυο, που από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν πως δεν έχουν καμιά σχέση με την υπόθεση !

Η εξέλιξη είναι σημαντική, όσο και αναμενόμενη από την αστυνομία που επενδύει σε αυτό το κλίμα αλληλοκαρφώματος, όταν θα αρχίσουν οι κατηγορούμενοι να μιλάνε με τους δικηγόρους τους και με το πέρασμα των ημερών θα συνειδητοποιήσουν τη δεινή θέση στην οποία βρίσκονται.

Μάλιστα οι αστυνομικοί πιστεύουν πως από τις καταθέσεις αυτών των πρώτων κατηγορουμένων θα φτάσουν και στο ξετύλιγμα όλου του κουβαριού της υπόθεσης, «δένοντας» και άτομα που η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πως εμπλέκονται στην απαγωγή αλλά δεν μπορεί ακόμα να το αποδείξει.

Διαβάστε ΕΔΩ τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη

Σχετικές ειδήσεις