ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ξετυλίγεται το κουβάρι καθώς οι απαγωγείς στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ξετυλίγεται το κουβάρι καθώς οι απαγωγείς στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου

Πολύ δρόμο έχει ακόμα μπροστά της η Aστυνομία προκειμένου να ολοκληρώσει τις έρευνές της στην πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Οι μέχρι πρότινος σκληροί διαπραγματευτές, αυτοί που κράτησαν τον Μιχάλη Λεμπιδάκη επί έξι μήνες αιχμάλωτο και δεμένο σαν το σκυλί, στρέφονται τώρα, την ώρα που καλούνται να απολογηθούν για όσα έκαναν, ο ένας ενάντια στον άλλο.

Ενώπιον της Αστυνομίας, οι σκληροί εγκληματίες έχουν μετατραπεί σε κρατούμενους που μιλούν ελεύθερα και ανοιχτά, λες και για τους ίδιους η σύλληψη τους λειτουργεί ανακουφιστικά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε κατηγορούμενοι που ήδη έχουν παραδεχτεί την εμπλοκή τους, έχουν δώσει πληροφορίες και στοιχεία ενώ «δίνουν» ανοιxτά ο ένας τον άλλον, σε μια προσπάθεια να σώσουν το τομάρι τους. Μάλιστα ένας εκ των πέντε... καρφώνει και τους άλλους δυο, που από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν πως δεν έχουν καμιά σχέση με την υπόθεση !

Η εξέλιξη είναι σημαντική, όσο και αναμενόμενη από την αστυνομία που επενδύει σε αυτό το κλίμα αλληλοκαρφώματος, όταν θα αρχίσουν οι κατηγορούμενοι να μιλάνε με τους δικηγόρους τους και με το πέρασμα των ημερών θα συνειδητοποιήσουν τη δεινή θέση στην οποία βρίσκονται.

Μάλιστα οι αστυνομικοί πιστεύουν πως από τις καταθέσεις αυτών των πρώτων κατηγορουμένων θα φτάσουν και στο ξετύλιγμα όλου του κουβαριού της υπόθεσης, «δένοντας» και άτομα που η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πως εμπλέκονται στην απαγωγή αλλά δεν μπορεί ακόμα να το αποδείξει.

Διαβάστε ΕΔΩ τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη

Εδώ κρατούσαν τον επιχειρηματία

lempidakis2

Φωτογραφίες από το τελευταίο κρησφύγετο όπου οι απαγωγείς κρατούσαν όμηρο τον επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για τον χώρο όπου οι δράστες κρατούσαν αλυσοδεμένο τον Λεμπιδάκη και όπου έγινε η επιχείρηση της αστυνομίας τη Δευτέρα (2/10) για την απελευθέρωσή του.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Λεμπιδάκη

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες του ekriti.gr αναφέρουν πως η οικογένεια του επιχειρηματία, θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη της στην Αστυνομία για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την όλη υπόθεση της απαγωγής του, ήρθε σε επαφή με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και μετέφερε την πρόθεσή της να δωρίσει καινούργια περιπολικά και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία ευχαρίστησε την οικογένεια για την ευγενική της πρόθεση και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος για να ξανασυζητήσουν το θέμα.




Σχετικές ειδήσεις