ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: Με έξι κιλά σκληρού ναρκωτικού συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής της Γ’ Εθνικής – Τι υποστήριξε

Λευκάδα: Με έξι κιλά σκληρού ναρκωτικού συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής της Γ’ Εθνικής – Τι υποστήριξε

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λευκάδας από την είδηση της σύλληψης του νεαρού ποδοσφαιριστή της Γ’ Εθνικής και της αδελφής του, που πρόκειται να απολογηθούν σήμερα με υπόμνημα στις ανακριτικές αρχές, αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών.

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας για εισαγωγή ναρκωτικών και σύσταση συμμορίας με σκοπό τη διακίνησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός στην πολύωρη απολογία του στους αστυνομικούς διαλεύκανε αρκετά το «τοπίο», δίνοντας πληροφορίες για τη «διαδρομή» της ναρκωτικής ουσίας ΜDΜΑ (Ecstasy), μέχρι να φτάσει στα δικά του χέρια και των συνεργατών του.

Η σύλληψη του 29χρονου Π.Σ και της 35χρονης αδελφής του, Γ.Σ, έγινε στον Άγιο Μηνά, μετά από πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του νησιού αστυνομική επιχείρηση από άνδρες της Ασφάλειας Κέρκυρας σε συνεργασία με τις αρχές της Λευκάδας.

Ο νεαρός συνελήφθη λίγο πριν ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας για να συμμετάσχει στον αγώνα κυπέλλου και οδηγήθηκε στο σπίτι του σε παραλιακό χωριό, όπου και βρέθηκαν έξι κιλά ΜDΜΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και ένα ακόμη άτομο, που αναμένεται να εμφανιστεί αυτοβούλως στο γραφείο της εισαγγελέως Λευκάδας με τον δικηγόρο του.

Πηγή: lefkadanews.gr, lefkadapress.gr

Σχετικές ειδήσεις