ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση το πρωί της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου ότι γνωστός επιχειρηματίας και πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας της Εύβοιας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Πρόκειται για τον Γιάννη Ελευθεριάδη, νυν πρόεδρο της ομάδας «Λήλας Βασιλικού» ο οποίος περνάει κρίσιμες ώρες, αφού μετά το απονενοημένο διάβημα, στο οποίο προέβη, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

ELEYTHERIADHS AOX 464

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποπειράθηκε να απαγχονιστεί στο μπαλκόνι του σπιτιού του, ωστόσο τον εντόπισε η σύζυγος του και μεταφέρθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας και από εκεί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, στην εντατική του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα».

Ο Γιάννης Ελευθεριάδης έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος του ΑΟ Χαλκίς:

«Σοκαρισμένοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, για την κατάσταση του πρώην προέδρου μας Γιάννη Ελευθεριάδη. Όλοι μας είμαστε συγκλονισμένοι και περιμένουμε την έκβαση της υπόθεσης αυτής. Δηλώνουμε πως είμαστε όλοι μας κοντά στην οικογένεια Ελευθεριάδη και στην σύζυγό του Γιάννη, Ντίνα και παραμένουμε στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε βοήθεια. Ο Θεός ας βάλει το χέρι του…».

Πηγή: Eviazoom.gr, egnomi.gr