ΕΛΛΑΔΑ

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία στου Ρέντη

Φρικιαστικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία στου Ρέντη

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από το έγκλημα στου Ρέντη το μεσημέρι του Σαββάτου - Ο άτυχος 43χρονος, το άψυχο σώμα του οποίου εντόπισε ο πατριός του, έφερε 17 μαχαιριές

Τον δολοφόνο του φρικιαστικού εγκλήματος στου Ρέντη αναζητούν οι αρχές, την ώρα που έρχονται «στο φως» νέα στοιχεία για την στιγμή που εντοπίστηκε νεκρός ο 43χρονος.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Σαββάτου (07.10.2017) από τον πατριό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν στο σαλόνι του σπιτιού, μέσα σε μία «λίμνη αίματος» και φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Ο 43χρονος έφερε συνολικά 17 μαχαιριές, στο κεφάλι και τον κορμό, ενώ το μαχαίρι βρέθηκε δίπλα του. Ήδη εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων ή γενετικού υλικού (DNA) του δράστη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιατροδικαστής προσδιορίζει την ώρα θανάτου περίπου 12 ώρες προτού ο 43χρονος βρεθεί από τον πατριό του, δηλαδή, περίπου στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης, αντιθέτως υπάρχουν ίχνη πάλης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το κίνητρο της άγριας δολοφονίας δεν ήταν η ληστεία.

Σχετικές ειδήσεις