ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Οι υποψίες του καρδιολόγου και το sms που πρόδωσε το σατανικό σχέδιο δολοφονίας του

Κρήτη: Οι υποψίες του καρδιολόγου και το sms που πρόδωσε το σατανικό σχέδιο δολοφονίας του

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινωνία της Σητείας από την άγρια δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ - Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΝΕΔΡΑ

Δεν σταματούν να έρχονται στο φως νέα στοιχεία γύρω από τη δράση του παράνομου ζευγαριού που ομολόγησε ότι οργάνωσε και εκτέλεσε τη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, ο γάμος του Χριστόδουλου Καλαντζάκη με την κατά πολύ νεότερη Βουλγάρα είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα, τονίζουν ότι τον τελευταίο καιρό ο γιατρός είχε αρχίσει να υποψιάζεται τη σύζυγό του καθώς εκείνη παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά. Οι υποψίες του αφορούσαν κυρίως χρηματικά ζητήματα αλλά και το κατά πόσο του ήταν πιστή. Από τη μία «εξαφανίζονταν» χρήματα από το σπίτι και οι δικαιολογίες που του έδινε η 38χρονη δεν τον ικανοποιούσαν ενώ από την άλλη την υποψιαζόταν για εξωσυζυγική σχέση, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αμφισβητήσει ακόμα και την πατρότητα του παιδιού που είχε αποκτήσει μαζί της.

Η Βουλγάρα φαίνεται ότι πανικοβλήθηκε όταν ο καρδιολόγος της ζήτησε εξέταση DNA για το παιδί, φοβούμενη ότι αυτό θα έδειχνε πως το παιδί ήταν το συγκατηγορούμενού της, 37χρονου Βούλγαρου, με τον οποίο διατηρούσε παράνομο δεσμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρίχρονο παιδί, δεν γνωρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τι έχει συμβεί και αυτές τις ημέρες βρίσκεται με τη γιαγιά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση ΕΔΩ

Το μήνημα - εντολή θανάτου

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Alpha, αποκαλύπτεται ότι η 38χρονη σύζυγος του θύματος είχε επικοινωνήσει με τον 37χρονο εραστή της, λίγα λεπτά πριν από το φρικτό έγκλημα.

Στο τελευταίο SMS προς τον Βούλγαρο δράστη, του έγραφε: «Φεύγει τώρα. Είναι μόνος του στο αυτοκίνητο».

Ουσιαστικά, το γραπτό αυτό μήνυμα ήταν μια εντολή θανάτου: με αυτό η 38χρονη γυναίκα έδινε το «πράσινο φως» στον εραστή της να πραγματοποιήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με την ίδια πηγή, από το γεγονός ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα η ίδια είχε φροντίσει να στείλει στον 37χρονο ακόμη ένα μήνυμα, ζητώντας του να ακυρώσει τη δολοφονική ενέδρα σε βάρος του καρδιολόγου, καθώς υπήρχε πιθανότητα στο αυτοκίνητο να επιβαίνει και ο αδερφός της.

«Μπορεί να χρειαστεί να το ακυρώσεις. Θα πάει με τον αδερφό μου, για να κάνει δουλειές στο ιατρείο. Θα σε πάρω να φύγεις», του είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Ενώπιον του εισαγγελέα

Το «σατανικό» ζευγάρι που συγκλόνισε με την πράξη του την τοπική κοινωνία, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου αργά το απόγευμα της Κυριακής. Μάλιστα, και οι δύο εμφανίστηκαν στον Εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο.

54345345

Ο εισαγγελέας άσκησε στον 37χρονο ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η 38χρονη φέρει δίωξη για συνέργεια στη δολοφονία.

Την ίδια ώρα, όπως προβλέπεται από το νόμο, το δικαστήριο αναμένεται να ορίσει έναν δικηγόρο στους δύο κατηγορουμένους προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο 37χρονος όσο και η 38χρονη ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθούν το πρωί της Τετάρτης.

546546456546546 copy

Σχετικές ειδήσεις