ΕΛΛΑΔΑ

Νέες αποκαλύψεις – σοκ για το «δράκο» των Ιωαννίνων

Νέες αποκαλύψεις – σοκ για το «δράκο» των Ιωαννίνων

Νέα στοιχεία που προκαλούν σοκ για τη δράση του «δράκου» στα Ιωάννινα που σκόρπιζε το τρόμο σε γυναίκες έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψή του.

Ο 25χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει επιτεθεί σε 13 ανυποψίαστες γυναίκες και σε μία ανήλικη, 14 ετών, κατά τη διάρκεια των «χτυπημάτων» χρησιμοποιούσε χειρουργικά γάντια, προκειμένου να μην αφήσει πίσω του ίχνη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο 25χρονος ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπών και ληστειών. Γι αυτό το λόγο ήξερε τις ερευνητικές μεθόδους της Αστυνομίας.

Το βράδυ της Δευτέρας μία περιπολία της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισε έναν νεαρό άνδρα να ακολουθεί με ύποπτο τρόπο μία ανυποψίαστη γυναίκα. Οι αστυνομικοί τον παρακολούθησαν διακριτικά, χωρίς εκείνος να τους αντιληφθεί, και ξαφνικά τον είδαν να επιτίθεται στη γυναίκα ναι να ασελγεί σε βάρος της. Αμέσως, επενέβησαν και συνέλαβαν τον 25χρονο, ο οποίος παρελήφθη από τους άνδρες της Αστυνομίας.

Έτσι «χτυπούσε» στα ανυποψίαστα θύματά του

Οι αστυνομικοί είχαν αποκωδικοποιήσει τον τρόπο δράσης του, καθώς «χτυπούσε» συνήθως βράδυ σε συγκεκριμένες περιοχές. Ο «δράκος» επέλεγε κυρίως νεαρές κοπέλες που επέστρεφαν στο σπίτι τους περπατώντας μόνες τους, τις ακολουθούσε και τις ακινητοποιούσε λίγο πριν μπουν στην πολυκατοικία, όπου τις θώπευσε στα γεννητικά όργανα.

Με τη σύλληψή του εξιχνιάστηκαν συνολικά 14 επιθέσεις που είχαν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες στα Ιωάννινα. Μάλιστα, ανάμεσα στα θύματα ήταν και μία ανήλικη, 14 ετών. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι επιθέσεις είναι περισσότερες, καθώς είναι πιθανό πολλά από τα θύματά του να μην έχουν προχωρήσει σε καταγγελία.