ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία καρδιολόγου: Με σκυμμένο το κεφάλι στον ανακριτή ο κατηγορούμενος (pics&vid)

Δολοφονία καρδιολόγου: Με σκυμμένο το κεφάλι στον ανακριτή ο κατηγορούμενος (pics&vid)

Απολογούνται σήμερα στον ανακριτή Λασιθίου οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του καρδιολόγου στην Κρήτη, υπόθεση η οποία συγκλόνισε τόσο την τοπική κοινωνία όσο και το πανελλήνιο.

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Νεάπολης, πέρασε λίγο πριν από τις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (11/10), ο Βούλγαρος αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, στη Σητεία.

siteia5

Ο Βούλγαρος εραστής της συζύγου του άτυχου καρδιολόγου, μπήκε στο γραφείο του ανακριτή συνοδευόμενος από τον δικηγόρο που του όρισε το δικαστήριο και αυτήν την ώρα απολογείται, σύμφωνα με το flashnews.gr.

siteia5

Ο 38χρονος, οποίος έχει φέρεται να έχει ομολογήσει το φονικό και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, έφτασε με σκυμμένο το κεφάλι στον ανακριτή, με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Αμέσως μετά την απολογία του 37χρονου, η επίσης Βουλγάρα σύζυγος του γιατρού, η οποία κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, έφτασε στο γραφείο του ανακριτή Λασιθίου προκειμένου να απολογηθεί.

Και στους δύο κατηγορούμενους έχουν οριστεί αυτεπάγγελτα δικηγόροι.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση

Πηγή φωτογραφιών, βίντεο και πληροφοριών: neakriti.gr, flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις