ΕΛΛΑΔΑ

Σητεία: Στη φυλακή το σατανικό ζευγάρι για τη δολοφονία του καρδιολόγου (vids)

Σητεία: Στη φυλακή το σατανικό ζευγάρι για τη δολοφονία του καρδιολόγου (vids)

«Πήρα μόνος την απόφαση να τον σκοτώσω. Γιατί με ρωτάτε για αυτήν;», είπε στον ανακριτή ο δράστης, επιχειρώντας να παράσχει πλήρη κάλυψη στην ερωμένη του και σύζυγο του θύματος – «Αθώα» δήλωσε η χήρα Καλαντζάκη

Η Βουλγάρα, σύζυγος του καρδιολόγου αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία του συζύγου της.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε η συνήγορος της κατηγορουμένης κ. Ταβλά «η ανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για να αποσαφηνιστούν πολλές πτυχές της υπόθεσης». Ταυτόχρονα, και πάντα σύμφωνα με την συνήγορο της Βουλγάρας «η υπόθεση δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται».

Η κατηγορούμενη αρνείται πως είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με το έγκλημα, ενώ παράλληλα δηλώνει πως τα μηνύματα που έστελνε με τον Βούλγαρο είχαν προσωπικό χαρακτήρα και δεν είχαν καμία σχέση με το σχέδιο δολοφονίας του γιατρού.

Νωρίτερα σήμερα, προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος Βούλγαρος για τη δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη, το περασμένο Σάββατο (07/10), στη Σητεία.

Ήταν λίγο πριν τις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (11/10) όταν ο 38χρονος, στον οποίο έχει ασκηθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την εν ψυχρώ δολοφονία του γνωστού καρδιολόγου, πέρασε με σκυμμένο το κεφάλι, την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Νεάπολης, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα ενώπιον του ανακριτή Λασιθίου και με συνήγορο -τον οποίο είχε ορίσει το δικαστήριο καθώς κανείς δεν είχε δεχθεί να εκπροσωπήσει τόσο τον 37χρονο όσο και την 38χρονη σύζυγο του γιατρού και συγκατηγορούμενή του-, ο Βούλγαρος φέρεται να υποστήριξε ότι η ερωμένη του δεν είχε «καμία σχέση με τη δολοφονία».

Παραδέχτηκε, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τη σύζυγο του γιατρού τον τελευταίο ενάμιση περίπου χρόνο αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο το παιδί που έχει αποκτήσει η 38χρονη να είναι δικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε άλλο σημείο της απολογίας του -η οποία διήρκησε περίπου δύο ώρες-, ισχυρίστηκε πως είχε δεχτεί απειλιτικό μήνυμα από τον γιατρό ο οποίος είχε μάθει για την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του και άφησε να εννοηθεί πως φοβόταν όχι μόνο για τη ζωή του αλλά και για τον ανήλικο γιο του στη Βουλγαρία. Γι' αυτό, όπως ισχυρίστηκε, πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άνδρα της γυναίκας που είχε αγαπήσει παράφορα.

kriti1

Όσο για τα μηνύματα που αντάλλαξε με την ερωμένη του, υποστήριξε ότι δεν είχαν σχέση με την ενέδρα αλλά ότι αφορούσαν τη σχέση τους. Παράλληλα, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των πράξεών του δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι μόνος εκείνος, σχεδίασε και πραγματοποίησε τη δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη, χωρίς να έχει καμία συμμετοχή η 38χρονη σύζυγος του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος, παρά το ότι ζούσε μια πολύ καλή ζωή, ως σύζυγος του καρδιολόγου, δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον εφηβικό της έρωτα, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα, η σχέση της με τον 37χρονο Βούλγαρο αστυνομικό να αναζωπυρωθεί.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για το ποια είναι η κατηγορούμενη και για την παράνομη σχέση της

Ο 37χρονος μετά την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφίες: neakriti.gr

Σχετικές ειδήσεις