ΕΛΛΑΔΑ

Φωκίδα: Αυτοκτονία 42χρονης - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τη βουτιά θανάτου ΠΡΟΣΟΧΗ- ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Φωκίδα: Αυτοκτονία 42χρονης - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από τη βουτιά θανάτου ΠΡΟΣΟΧΗ- ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Φωκίδας η αυτοκτονία 42χρονης. Η γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό από ύψος 230 μέτρων.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (12/10/2017) κοντά στο χωριό Άγιοι Πάντες. Η 42χρονη ήταν χωρισμένη και κατοικούσε την Ερατεινή Φωκίδας, αναφέρει το Lamiareport.gr. Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έγραψε ένα σημείωμα, το οποίο πέταξε έξω από το γραφείο του τοπικού αστυνόμου της κωμόπολης. Όπως έγραφε στο σημείωμα είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, κοντά στο χωριό Άγιοι Πάντες, πάτησε το γκάζι οδηγώντας το αυτοκίνητο σε βραχώδη γκρεμό ύψους 230 μέτρων.

Ένας ψαράς είδε το αυτοκίνητο φλεγόμενο να κατρακυλά στα βράχια και να καταλήγει στην άκρη της θάλασσας. Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής, όμως δεν μπορούσαν να φτάσουν στο σημείο και έτσι κλήθηκε η ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία, για να ανασύρουν τη σορό της 42χρονης.