ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκόπουλο: Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό της μητέρας που κατακρεούργησε την κόρη της

Μαρκόπουλο: Αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό της μητέρας που κατακρεούργησε την κόρη της

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Μαρκόπουλο το Σάββατο (14/10/2017) – Θύμα μία 17χρονη κοπέλα η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τη μητέρα της – Τι αποκαλύπτει ο τραγικός πατέρας, τον οποίο η σύζυγός του και μητέρα της 17χρονης κλείδωσε στο υπόγειο του σπιτιού την ώρα του φονικού.

Σοκαρισμένο εξακολουθεί να είναι το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία στο Μαρκόπουλο. Μία 51χρονη μαχαίρωσε 34 φορές την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως συγκλονίζουν.

Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα

«Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε». Αυτά ήταν μερικά από τα τραγικά λόγια που έχει πει η μητέρα της ανήλικης στον 53χρονο σύζυγό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 53χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η δολοφόνος και αυτόχειρας σύζυγός του είχε αποκτήσει εμμονή το τελευταίο διάστημα πως ήταν σοβαρά άρρωστη, ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι.

«Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις, που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι σοβαρά άρρωστος και εγώ και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό» ανέφερε και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε τον θάνατό μας».

Ο τραγικός σύζυγος και πατέρας ανέφερε επίσης ότι λίγο πριν από την τραγωδία, η σύζυγός του φαίνεται να μην ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή της όπως θα έπρεπε.

«Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε, γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια. Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του Alpha:

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις