Μαρκόπουλο: Το ανατριχιαστικό μήνυμα της 17χρονης στο Facebook λίγο πριν δολοφονηθεί

Μαρκόπουλο: Το ανατριχιαστικό μήνυμα της 17χρονης στο Facebook λίγο πριν δολοφονηθεί

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου (14/10/2017) στο Μαρκόπουλο.

Μητέρα, αφού πρώτα κλείδωσε το σύζυγό της στην αποθήκη του σπιτιού τους, επιτέθηκε με μαχαίρι στην κόρη της, τη δολοφόνησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Χωρίς κάποιον προφανή λόγο της επιτέθηκε με το μαχαίρι, με το ανήλικο κορίτσι να την αφοπλίζει αρχικά δεχόμενη κάποιες μαχαιριές στην προσπάθειά της να αυτοπροστατευτεί, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό», ανέφερε, στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά την πρώτη επίθεση, η 17χρονη Μαρίνα βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου της και στην προσπάθειά της να σωθεί, πήδηξε πάνω σε δέντρα που βρίσκονταν ακριβώς από κάτω. «Ωστόσο, στη συνέχεια έπεσε και χτύπησε πιο έντονα στη ράμπα του γκαράζ», λέει ο αστυνομικός.

Την ίδια ώρα, η θολωμένη μητέρα φέρεται πως πήρε άλλο μαχαίρι από την κουζίνα και κατέβηκε στο πάρκινγκ για να αποτελειώσει την κόρη της.

«Ακριβώς μπροστά από το γκαράζ του σπιτιού κατάφερε να την εγκλωβίσει και τη μαχαίρωσε τρεις με τέσσερις φορές, τραυματίζοντάς τη στο σώμα, στο στήθος και την καρωτίδα».

Επιτόπου, η συνταξιούχος της Ολυμπιακής επιχείρησε, όπως γράφει η εφημερίδα, να κόψει το λαιμό της, αλλά επειδή δεν τα κατάφερε έδωσε τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της.

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού άκουσε τις φωνές των δυο γυναικών και με ένα τσεκούρι έσπασε την πόρτα της αποθήκης εντός της οποίας τον είχε κλειδώσει η σύζυγός του αλλά δεν τα κατάφερε να βγει εγκαίρως. Αντίκρισε μάνα και κόρη να κείτονται νεκρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και το τελευταίο διάστημα είχε αποκτήσει εμμονές, σκεπτόμενη τι θα απογίνει η κόρη της σε περίπτωση που τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Μάλιστα, λίγες μόνο ώρες πριν πέσει νεκρή από τα χέρια της μητέρας της, η 17χρονη είχε αναρτήσει το παρακάτω μήνυμα στους λογαριασμούς της στα social media:

534534352