ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη: Έφυγε ο Κώστας με τα «Καλαμαράκια»

Θλίψη: Έφυγε ο Κώστας με τα «Καλαμαράκια»

Την Παρασκευή το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια της συζύγου του Χριστίνας. Μεγάλος ο πόνος για τη σύζυγό του για τα δύο παιδιά του τον Πέτρο και την Ιουλία, για τα αδέλφια του, τους συγγενείς του. Θλίψη για τους πολλούς φίλους του και για τους γνωστούς.

«Πάμε στον Κώστα για καλαμαράκια;» Δεκαετία ΄80 η αρχή για τον Κώστα Διγγελόπουλο στα «Καλαμαράκια» στη Ρομάντζα για τους παλιούς προς το «καβούρι», από το 1967 το μαγαζί, το πρωτοάνοιξε ο πατέρα του Πέτρος.

Ο Κώστας Διγγελόπουλος έφυγε από τη ζωή νωρίς. Μόλις 52 χρόνων.

«Εφυγε» ένας καλός άνθρωπος, ένας καλός οικογενειάρχης, ένας σωστός επαγγελματίας. Χιλιάδες Πατρινοί έχουν απολαύσει το καλό φαγητό και την περιποίηση του Κώστα στα ΄Καλαμαράκια΄ μπροστά στον παλιό δρόμο (οδός Αώου τώρα, παράλληλη της οδού Πανεπιστημίου) που πριν από χρόνια περνούσε το λεωφορείο για Πλαζ.

«Η ζωή του ήταν το μαγαζί, ο κήπος του», λέει η σύζυγός του με δάκρυα στα μάτια. «Εψηνε, σέρβιρε, έτρεχε για να είναι όλοι οι πελάτες ευχαριστημένοι», είπε ο αδελφός του Νίκος.

Ο Νίκος Διγγελόπουλος είχε αγαπημένο χόμπι, τα αυτοκίνητα. Φανοποιός μικρός, «έπιανε» παλιά αυτοκίνητα και τα έκανε κούκλες. Το «Σιρόκο» του ήταν ξεχωριστό, οι παλιοί Πατρινοί το θυμούνται έξω από το μαγαζί και να κυκλοφορεί στην πόλη.

«Εφυγε» νωρίς ο «Βαλτινός» (γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγυιά, στον Βάλτο). Πριν από 4 μήνες διεγνώσθη ο καρκίνος στον εγκέφαλο. Εδωσε μάχη, όμως η εξέλιξη της νόσου ήταν ραγδαία…

Πηγή:Dete.gr