Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής

Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής

Σε ηλικία μόλις 61 ετών…

Ένα από τα καλά παιδιά της θρυλικής Λαμίας στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και αρχές του ’80, ο Τάκης Ψαρράς, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών, μετά από περιπέτειες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα με την υγεία του.

Η κηδεία του έγινε το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου στην Αγριελιά Λαμίας, όπου παραβρέθηκαν εκτός από συγγενείς και φίλοι και παλιοί του συμπαίκτες.

5

6

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Α.Σ. Λαμία με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook εξέφρασε τη βαθύτατη του θλίψη:

«Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Α. Σ. ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΤΑΚΗ ΨΑΡΡΑ.

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία 1964:

«Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε την είδηση για το θάνατο του παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Δημητρίου (Τάκη) Ψαρρά σε ηλικία 61 ετών. Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Λαμιώτικης γης που τον σκέπασε το πρωί της Δευτέρας». 

Πηγή: lamiareport.gr