ΕΛΛΑΔΑ

Βάια Οικονόμου: Νέες αποκαλύψεις - ΣΟΚ για την εξαφάνιση της 47χρονης μητέρας

Βάια Οικονόμου: Νέες αποκαλύψεις - ΣΟΚ για την εξαφάνιση της 47χρονης μητέρας

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 47χρονης Βάιας Οικονόμου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Η 47χρονη καθηγήτρια και μητέρα παραμένει άφαντη για 12η ημέρα, με τις Αρχές να εξετάζουν νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Έπειτα από κατάθεση δημοσιογράφου του Star, το αυτοκίνητο της 47χρονης έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Seleo.gr, η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ έχουν κληθεί εκ νέου για συμπληρωματικές καταθέσεις συγγενικά της πρόσωπα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος σε εκπομπή του Star, έχει ζητηθεί άρση απορρήτου επικοινωνιών και στα τηλέφωνα του συζύγου.

Ο θείος της μιλώντας στην εκπομπή του Star ανέφερε πως δεν είχε παρατηρήσει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά της Βάιας Οικονόμου.
Ο ίδιος, μάλιστα, τόνισε πως αποκλείει την πιθανότητα να έκανε η ίδια κακό στον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε πως το 2014 είχε προσπαθήσει να κάνει δεύτερο παιδί, με εξωσωματική, γιατί της το ζητούσε η κόρη της.

Τι αποκαλύπτουν νέες μαρτυρίες

Νέες μαρτυρίες έφερε στο φως η εκπομπή Star σχετικά με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας, Βαΐας Οικονόμου.
Γειτόνισσα της αγνοούμενης αποκάλυψε πως τα ξημερώματα της Πέμπτης πριν από την εξαφάνιση της καθηγήτριας είδε στην περιοχή ένα ύποπτο αυτοκίνητο.

Επίσης, η καλή της φίλη, Μελπωμένη, με την οποία μάλιστα ήταν και γειτόνισσες όσο η Βαΐα Οικονόμου ζούσε ακόμη με τον εν διαστάσει σύζυγό της, μίλησε για την τελευταία τους συνάντηση και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται, ότι τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν στις 6 Οκτωβρίου 2017 από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

exafanisi2

Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής, η οποία εξέδωσε Silver Alert, την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μακρύ παλτό και μαύρα μποτάκια.

Εάν γνωρίζετε κάτι, επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 ή με την Αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις