ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Πατήσια: Σήμερα η κηδεία της 32χρονης - Τα σπαρακτικά μηνύματα των φίλων της

Δολοφονία Πατήσια: Σήμερα η κηδεία της 32χρονης - Τα σπαρακτικά μηνύματα των φίλων της

Δολοφονία Νεκροταφείο | Ειδήσεις: Καρτέρι έστησε ο θάνατος στη Δώρα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η 32χρονη δεν πρόλαβε να ζήσει όσα είχε ονειρευτεί γιατί κάποιος αποφάσισε να της πάρει τη ζωή δίπλα στο μνήμα ενός αγαπημένου της προσώπου. Τώρα, η ίδια πήγε να τον «επισκεφτεί» εκεί ψηλά για να κάνουν παρέα…

Λίγα μόλις μέτρα πέρα από το μνήμα του αγαπημένου της φίλου, που «έφυγε» πρόωρα σε εργατικό δυστύχημα, η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε άγρια από άγνωστο. Οι γονείς και τα τρία της αδέρφια προσπαθούν από την Τετάρτη να συνειδητοποιήσουν τι τους έχει συμβεί και πώς έχασαν τον άγγελο τους από τη μία στιγμή στην άλλη. Με δάκρυα στα μάτια και οργισμένο βλέμμα ο πατέρας της άτυχης εφοριακού ξέσπασε στις κάμερες, απειλώντας το δολοφόνο της κόρης του. Την ίδια ώρα η μητέρα της Δώρας αποκάλυψε πως η κόρη της φοβόταν για τη ζωή της.

girl1 1

Πόνος, δάκρυα και ένα μεγάλο γιατί

Όλο το βράδυ, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της Δώρας επισκέπτονταν την οικογένεια της άτυχης εφοριακού στο διαμέρισμα τους στο Γαλάτσι, για να τους συμπαρασταθούν και να τους που δυο λόγια παρηγοριάς.

Οργή, θυμός και πόνος είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα της μάνας, του πατέρα και των τριών αδερφών τους, που αναζητούν το δολοφόνο της, αλλά και την παραδειγματική του τιμωρία.

Η τελευταία πράξη του δράματος για την άτυχη 32χρονη απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου, θα γραφτεί σήμερα στο Β’ Νεκροταφείο, όπου και δολοφονήθηκε. Εκεί οι δικοί της άνθρωποι θα πουν το ύστατο χαίρε στο πιο γλυκό παιδί, όπως την χαρακτηρίζουν.

Σπαρακτικά μηνύματα στο Facebook

Δεκάδες είναι και τα μηνύματα φίλων, συγγενών, αλλά και αγνώστων στο Facebook της άτυχης 32χρονης που της εύχονται καλό παράδεισο:

«Καλό κ ήρεμο ταξίδι κορίτσι μου.... Λυπάμαι πάρα πολύ..... Κουράγιο κ δύναμη στους δικούς της ανθρώπους...»

«Καλο παράδεισο κοριτσάκι μου κρίμα ΠΑΝΑΓΙΑ μου δεν σκεφτήκανε αύτους τους γονείς τέτοιο πόνο οι άνθρωποι ;;;;;δεν μπορώ να καταλάβω τόσο κακός εχει γίνει ο κόσμος;;;;»

Ραγίζουν καρδιές τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της άτυχης 32χρονης Δώρας Ζέμπερης που δολοφονήθηκε άγρια με 14 μαχαιριές το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) στο Β΄ Νεκροταφείο στην περιοχή των Πατησίων.

Όπως αποκάλυψε η μητέρας της Δώρας, το παιδί κάτι φοβόταν χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τι ήταν αυτό και συμπλήρωσε λέγοντας ότι είχε κάνει και ασφάλεια ζωής και αν πέθαινε την αποζημίωση θα την έπαιρναν τα αδέρφια της.

«Ηταν ένα παιδί ανεκτίμητο, ένα παιδί που ήθελε μόνο να βοηθάει, ένας άγγελος και ήταν δεύτερη μάνα για τα αδέρφια της», τόνισε με σπαραγμό η μητέρα που είναι ακόμη σοκαρισμένη από τον χαμό του παιδιού της.

Δείτε τα όσα είπε η μητέρα της 32χρονης στο παρακάτω βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Aplha:

Δραματική έκκληση από την αδερφή της Δώρας

Συγκλονισμένη είναι και η αδερφή της Δώρας, η οποία μέσω Facebook απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε για τη δολοφονία της αδερφής της να βοηθήσει στις έρευνες της Αστυνομίας.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία των δύο τους, η νεαρή κοπέλα έγραψε:

«Αδελφη μου αιμα μου εφυγες νωρις..σε περιμενω να γυρισεις κ ακομη δεν γυρισες..ησουν αδελφη μανα κ πατερας μαζι κ τωρα μας αφησες μονους μας..σε σκοτωσανε αδικα κ ησουν ενας αγγελος...σε περιμενω να γυρισεις ησουν η ζωη μου ολη..»

1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Τι υποστηρίζει ο πατέρας της άτυχης εφοριακού

Ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (19/10/2017) ο πατέρας της άτυχης εφοριακού. Ο ίδιος έκανε λόγο για «πληρωμένο δολοφόνο», ενώ κάλεσε το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει τις υποθέσεις που χειριζόταν η κόρη του ως εφοριακός.

«Να βγει σήμερα το ΣΔΟΕ να πει τι υποθέσεις χειριζόταν το παιδί» ζήτησε συγκεκριμένα.

«Ποια λαμόγια κυνηγούσαν το παιδί μου και το φάγανε» ξέσπασε ο πατέρας, αναφέροντας ότι η κόρη του του είχε πει ότι χειριζόταν μεταξύ άλλων την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Τι αποκαλύπτει ο ιερέας που βρήκε νεκρή την 32χρονη

Τις τραγικές στιγμές που έζησε η 32χρονη Δώρα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών λίγο πριν ξεψυχήσει περιγράφει ο εφημέριος πατήρ Θεόδωρος Γεωργόπουλος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η κοπέλα φαίνεται πως πάλεψε με το δολοφόνο της, καθώς τόσο το μπουφάν της όσα και τα λουλούδια που θα άφηνε στο μνήμα του φίλου της βρέθηκαν πεταμένα αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένη.

Όπως είπε, ένα παλικάρι βρήκε πρώτο την κοπέλα, που προσπάθησε να καθίσει σε ένα τάφο, όμως όντας πολύ αδύναμη από τις μαχαιριές, έπεσε κάτω.

«Όταν πήγα εγώ εκεί της λέω "Θοδώρα τι κάνεις;", ανέφερε και ξεψυχούσε», είπε ο πατέρας Θεόδωρος. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα, παρά μόνο «βοήθεια», αποκάλυψε ο εφημέριος πατήρ Θεόδωρος Γεωργόπουλος. Μάλιστα, ανέφερε πως σε μία απόσταση 80 περίπου μέτρων υπήρχαν αίματα κάθε δύο μέτρα.

Ο ιερέας δήλωσε πως γνώριζε την 32χρονη καθώς εδώ και λίγους μήνες, πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο. Είχε χάσει έναν στενό της φίλο και αυτό της είχε στοιχίσει, εξήγησε ο ίδιος, ο οποίος μάλιστα την είχε συμβουλεύσει να λάβει και ιατρική βοήθεια για τα όσα αισθανόταν.

Σχετικές ειδήσεις