ΕΛΛΑΔΑ

Ολική ανατροπή στη ληστεία με τις 80.000 ευρώ που άρπαξαν από ταμία των Αρσάκειων (vid)

Ολική ανατροπή στη ληστεία με τις 80.000 ευρώ που άρπαξαν από ταμία των Αρσάκειων (vid)

Αλλαγή σκηνικού... στη υπόθεση της ληστείας της γυναίκας που έπεσε θύμα , όπως υποστήριξε από την πρώτη στιγμή η ίδια, το πρωί στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24, κατά την διαδικασία των ερευνών και της εξέτασης γίνεται από το πρωί στην γυναίκα από την Ασφάλεια Πατρών, έχουν προκύψει αναπάντητα ερωτήματα και η ίδια έχει πέσει σε σοβαρές αντιφάσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στις επόμενες ώρες.

Να θυμίσουμε, η γυναίκα κατήγγειλε πως ενώ κατευθυνόταν στο χώρο εργασίας της στο Πλατάνι Πατρών, μέσω της οδού Γαληνού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο της καθώς μπροστά της βρήκε "πεταμένο" δίκυκλο.

Την ίδια στιγμή απο την πίσω πλευρά εμφανίστηκε αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινα οι δράστες, οι οποίοι την έκλεισαν πιθανή δίοδο διαφυγής από το σημείο. Η λεία υπολογίστηκε στις 80.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το PatrasTimes, η γυναίκα ήδη έχει ομολογήσει ότι σκηνοθέτησε Η ΙΔΙΑ τη ληστεία, γιατί δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την έλλειψη του υπέρογκου ποσού απο τα ταμεία του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου που εργαζόταν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μάλιστα, η 30χρονη φέρεται μόνη της να χτύπησε δύο φορές το κεφάλι της στο τζάμι του παραθύρου του αυτοκινήτου, προκειμένου να γίνει πιο πειστική.

Πηγή:Tempo24 - Patranews