ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: «Εκεί ψάξτε για το δολοφόνο της 32χρονης εφοριακού»

Δώρα Ζέμπερη: «Εκεί ψάξτε για το δολοφόνο της 32χρονης εφοριακού»

Να αποκωδικοποιήσουν το στυγερό έγκλημα με θύμα την 32χρονη εφοριακό, Δώρα Ζέμπερη που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείοεπιχειρούν ειδικοί.

Οι 14 μαχαιριές που δέχτηκε το θύμα τους οδηγεί στην εκτίμηση ότι ο δράστης πρέπει να αναζητηθεί στο οικογενειακό, φιλικό ή ερωτικό περιβάλλον της νεαρής γυναίκας.

«Μιλάμε καθαρά για ένα έγκλημα μίσους, φοβερού μίσους και ενδεχομένως φοβερού πάθους», δήλωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Αποκλείεται, κατά τη δική μου εκτίμηση, το κίνητρο της ληστείας», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι ο δράστης απέσπασε την τσάντα, το πορτοφόλι και το κινητό της άτυχης κοπέλας, ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρει ότι «ίσως ο δράστης, "χαζά", να πίστεψε ότι θα εκτρέψει την έρευνα των Αρχών».

«Όταν έχουμε ένα έγκλημα με μένος, όταν έχουμε τόσες πολλές μαχαιριές και ειδικά όταν αυτές ξεκινούν πισώπλατα, σίγουρα συζητάμε για ένα έγκλημα εκδίκησης», ανέφερε, από την πλευρά του, ο ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής, Δημήτρης Παπαδημητριάδης.

«Με βάση τον τόπο, τον τρόπο, το όπλο και τη βιαιότητα του εγκλήματος, πρέπει να αναζητήσουμε τον πιθανό δράστη πρώτα στο στενό, οικογενειακό και φιλικό, περιβάλλον, μαζί με το ερωτικό περιβάλλον. Το μένος από μόνο του οδηγεί σε μια σχέση γνωστού και όχι άγνωστου δράστη – θύματος, όπου ενέχεται πολύ το προσωπικό στοιχείο», σημείωσε ο διδάκτωρ εγκληματολογίας, Κυριάκος Μπαμπασίδης.

Σχετικές ειδήσεις