Δώρα Ζέμπερη: Τι κατέθεσε ο πατέρας της 32χρονης στους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Δώρα Ζέμπερη: Τι κατέθεσε ο πατέρας της 32χρονης στους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
Ψύχραιμος και λαλίστατος εμφανίστηκε στους Αξιώματικους της Ασφάλειας Αττικής ο Κώστας Ζέμπερης. Στις πέντε ώρες που παρέμεινε στο κτήριο της ΓΑΔΑ ο πατέρας της 32χρονης προσπάθησε να δώσει όσες περισσότερες πληροφορίες ήξερε σχετικά με τις υποθέσεις του χειρίζονταν η κόρη του στο ΣΔΟΕ, αλλά και όσα θυμόταν την ημέρα του φόνου.
Οι αξιωματικοί από την μεριά τους έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που δείχνουν την οικονομική δραστηριότητα του Κώστα Ζέμπερη σχετικά με δάνεια που είχε λάβει πριν από χρόνια.  Επίσης έχουν στην διάθεση τους αρκετές μαρτυρίες από το στενό οικογενειακό περιβάλλον που φωτογραφίζουν την κοινωνική του συμπεριφορά.   
 
Ο οδηγός ταξί επανέλαβε πάλι πώς εκείνη την ώρα που δολοφόνος αφαιρούσε την ζωή της 32χρονης κόρη του πέρασε έξω από το νεκροταφείο. Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την στιγμή ο λόγος του έγινε πιο αργός και φάνηκε συγκινημένος. 
Σε άλλο σημείο της κατάθεσης του ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη , περιέγραψε στους αστυνομικούς την σκήνη που είδε έναν άντρα να βγαίνει από το νεκροταφείο και να του κάνει νόημα να σταματήσει το ταξί του.  «Θυμάμαι τα χαρακτηριστικά του » είπε ο Κώστας Ζέμπερης στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής  
 
Όπως είχε πει στο κεντρικό δελτίο του Alpha  ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το Β’ νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας περίπου 30-35 ετών.
«Η τύχη μου, η μαύρη, με έφερε να περάσω έξω από το νεκροταφείο και να πάρω κούρσα και κάποιον έξω από το Β’ νεκροταφείο, χωρίς να ξέρω ότι ψάχνουν τον δολοφόνο του παιδιού μου. Πήρα κούρσα μια Κύπρια από το Κολωνάκι και την ανέβασα στο Μαρούσι και από το Μαρούσι, επειδή είχε πολλή κίνηση η Κηφισίας, έφυγα μέσα από το Ολυμπιακό Στάδιο , μπήκα στον Περισσό , κατέβηκα και βρήκα κούρσα έξω από το νεκροταφείο, όπου σκότωσαν το παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια πρόσθεσε : «Πέρασα τυχαία έξω από νεκροταφείο, μπορεί να με έχουν καταγράψει και οι κάμερες που βρίσκονται εκεί. Και πήρα έναν κύριο 30 με 35 ετών και τον πήγα στον λόφο Σκουζέ.» Όπως σημείωσε, αυτό συνέβη γύρω στις 6.30, αφού είχε σταματήσει η κυκλοφορία του ηλεκτρικού στα Πατήσια, μετά από εντολή της αστυνομίας.
 

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση