Δωρεάν οι καφέδες σήμερα - Δείτε σε ποια καταστήματα

Δωρεάν οι καφέδες σήμερα - Δείτε σε ποια καταστήματα

Τη συμπλήρωση 15 χρόνων λειτουργίας στην Ελλάδα μας προσκαλούν να γιορτάσουμε τα καταστήματα Starbucks και να μοιραστούμε μαζί το πάθος τους για τον καφέ και τους ανθρώπους.

Σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 όλοι εμείς οι φίλοι του καφέ θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε, να συνεχίσουμε ή να ολοκληρώσουμε τη μέρα μας απολαμβάνοντας τον πιο γευστικό, φτιαγμένο με δεξιοτεχνία και πάθος, καφέ…κερασμένο από τα Starbucks!

Πιο συγκεκριμένα, ένας καφές* της επιλογής μας από Espresso, Americano ή Cappuccino, αποτέλεσμα πάθους και δέσμευσης των Starbucks baristas να μας προσφέρουν τον τέλειο καφέ, θα μας περιμένει στα καταστήματα της περιοχής μας όλη την ημέρα. Ένα μικρό ευχαριστώ για την αγάπη και προτίμησή μας όλα αυτά τα 15 χρόνια.

22449990 1800527109990692 505487461242271652 n

Με αυτόν τον τρόπο, τα Starbucks θα γιορτάσουν μαζί μας το πάθος τους για τον καφέ, την αφοσίωσή τους για την παρασκευή του τελειότερου ροφήματος, αλλά και τη δέσμευση τους για ακόμη περισσότερα χρόνια εξειδίκευσης και προσφοράς εξαιρετικής ποιότητας καφέ σε όλους εμάς τους λάτρεις του καφέ στην Ελλάδα.

*Σημείωση: Το κέρασμα αφορά σε Espresso μονό ή διπλό, ζεστό ή κρύο Americano, ζεστό Cappuccino και αντιστοιχεί 1 καφές μεγέθους tall σε κάθε πελάτη.