ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr - Δώρα Ζέμπερη: «Κλειδί» η κατάθεση γυναίκας που ήταν στο νεκροταφείο

Αποκλειστικό Newsbomb.gr - Δώρα Ζέμπερη: «Κλειδί» η κατάθεση γυναίκας που ήταν στο νεκροταφείο

Το κινητό τηλέφωνο της Δώρας Ζέμπερη εκτιμούν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας ότι θα δείξει το δρόμο προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στην πολύκροτη δολοφονία τη άτυχης 32χρονης.

Επίσης φως στις έρευνες ενδέχεται να ρίξει και η ηλεκτρονική επικοινωνία που είχε η εφοριακός μέσω μηνυμάτων e-mail και στα social media τις τελευταίες μέρες πριν το τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν καταφέρει να «ανοίξουν» όλα τα προσωπικά και εταιρικά mail που είχε στείλει ή δεχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η 32χρονη.

Ειδικά κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ έχουν συνεχή συνεργασία με τον τηλεφωνικό πάροχο που χρησιμοποιούσε η Δώρα Ζέμπερη προκείμενου εντοπίσουν το που, αλλά και το πότε έγιναν οι τελευταίες κλήσεις. Αναζητούν επίσης εάν είχε δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα η μηνύματα

Οι αρχές όπως έχει αποκαλύψει το Νewsbomb.gr έχουν εστιάσει τις έρευνες τους και στο χώρο του κοιμητηρίου, το οποίο και έχουν «ξεσκονίσει» πιθαμή προς πιθαμή για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο που θα τους βγάλει από το αδιέξοδο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν πάρει καταθέσεις από τους εργαζόμενους του κοιμητηρίου άλλα και από κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα, έχουν μιλήσει με εκείνους τους ενοίκους των πολυκατοικιών που τα διαμερίσματα έχουν προσοχή προς τα κοιμητήριο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr oι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ πιστεύουν ότι την ώρα της δολοφονίας υπήρχε άτομο σε κοντινή απόσταση. Από τις μέχρι τώρα καταθέσεις που έχουν συλλέξει η αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν καταγράψει πολλά κοινά σημεία. Ένα από αυτά είναι ότι σχεδόν καθημερινά και λίγο πριν κλειδώσει κεντρική πόρτα του νεκροταφείου υπήρχαν μέσα μαυροφορεμένες γυναίκες που καθάριζαν μνήματα. Από τις περιγραφές των εργαζομένων και σύμφωνα με πληροφορίες έχει κληθεί για κατάθεση μια γυναίκα.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο Β’ Νεκροταφείο το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (18/10/2017) πιστεύουν τώρα οι αστυνομικοί ότι θα δώσουν τη λύση στο μυστήριο της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη.

Οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες στο χώρο του κοιμητηρίου, το οποίο και «ξεσκονίζουν» για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο τους βγάλει από το αδιέξοδο.

Η πρώτη φάση των ερευνών στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, κι έτσι τώρα στρέφονται στο σημείο του εγκλήματος, με την ελπίδα να μπορέσουν εκεί να βρουν τη λύση.

Δώρα Ζέμπερη: Τι φοβόταν η εφοριακός κι έκανε ασφάλεια ζωής δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία;

Οι εργαζόμενοι στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, αλλά και όσοι βρίσκονταν εκεί την ώρα του φόνου έχουν δώσει ήδη κατάθεση στην Ασφάλεια, απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα «αν είδαν κάποιον να φεύγει βιαστικά και αναστατωμένος από το χώρο».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο η αδικοχαμένη Δώρα να είχε δώσει ραντεβού με κάποιον.

Έτσι, τα δύο πιο πιθανά σενάρια αυτή τη στιγμή είναι είτε να συνάντησε κάποιον που γνώριζε και μετά από καυγά εκείνος να τη σκότωσε ή να της επιτέθηκε κάποιος μανιακός ή ληστής.

Δικηγόρος πατέρα: Τον «φωτογράφιζαν» ως δολοφόνο…

Την ίδια ώρα, στο γεγονός ότι κοινή γνώμη και ΜΜΕ «φωτογράφιζαν» ως δολοφόνο τον πατέρα της 32χρονης εφοριακού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη.

«Τι να πει αυτός ο πατέρας…», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο κ. Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, προσθέτοντας πως «ο πατέρας βγήκε πια από το κάδρο και δεν είπε ψέματα».

Δώρα Ζέμπερη: Τι ψάχνει η Αστυνομία στο νεκροταφείο


Υποστήριξε πως ο Κώστας Ζέμπερης δεν έπεσε σε αντιφάσεις, αλλά έκανε λάθος σε κάποιες ώρες. Όπως τόνισε, πέρασε όντως από το Β’ Νεκροταφείο και επιβίβασε πελάτη, αλλά άλλη ώρα από εκείνη που αρχικά είχε πει.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

«Το ταξί έχει μηχάνημα τηλεματικής, ένα είδος "κοριού" που καταγράφει το δρομολόγιο», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι ο πελάτης του πράγματι δεν είχε καμία επικοινωνία με τη μία κόρη του, είχε, όμως, καλή σχέση με το γιο του, αλλά και την 32χρονη Δώρα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του δικηγόρου του πατέρα της 32χρονης:

Σχετικές ειδήσεις