ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με καταγγελίες εναντίον ιερέα στην Πρέβεζα

Μυστήριο με καταγγελίες εναντίον ιερέα στην Πρέβεζα

Συνελήφθη και κρατείται από την Αστυνομία λόγω καταγγελιών σε βάρος του από ανήλικα κορίτσια

Ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης φέρεται να άγεται υπόθεση με εμπλεκόμενο ιερέα από περιοχή της Πρέβεζας ο οποίος προφυλακίστηκε χθες μετά από καταγγελία από μέρους ανήλικων κοριτσιών.

Η υπόθεση είχε ξεκινήσει πριν από πέντε περίπου μήνες όταν κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του, στην Εισαγγελία Πρέβεζας, από την πλευρά των δύο κοριτσιών, τα οποία διαμένουν στο χωριό φιλοξενούμενα συγγενικού τους προσώπου.

Διατάχθηκε προανάκριση, ενώ πριν από λίγες μέρες ο ιερέας κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της υπόθεσης

Παρόλα αυτά αρκετοί κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον ιερέα όπως αναφέρει το pamepreveza.gr.

Με τον δικό τους τρόπο θέλησαν να συμπαρασταθούν στον ιερέα, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές, κάτοικοι χωριού της Πρέβεζας, πραγματοποιώντας επίσκεψη αρχικά στον κ. Εισαγγελέα και στην συνέχεια στον Μητροπολίτη.

Περίπου 100 άτομα μετέβησαν το πρωί της Τετάρτης (26/10/17) στο Δικαστικό Μέγαρο όπου αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο του χωριού, ζήτησαν να δουν τον κ. Εισαγγελέα ο οποίος αποδέχθηκε το αίτημα τους.

Διαβάστε εδώ

Νέα στοιχεία που προέκυψαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Pamepreveza.gr, φαίνεται να ανατρέπουν τα έως τώρα δεδομένα.

Τις τελευταίες ώρες όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να έχουν προκύψει νέα και σοβαρά στοιχεία τα οποία εξετάζονται με πολύ προσοχή από τις ανακριτικές αρχές.

Μάλιστα δεν αποκλείεται τα όσα είχαν καταγγελθεί σε βάρος του να καταρρεύσουν, κάτι για το οποίο όμως θα αποφανθούν οι δικαστικές αρχές, στα πλαίσια της ανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη.