ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Η αποκάλυψη της δικηγόρου για την ασφάλεια ζωής που ανατρέπει όσα ξέραμε

Δώρα Ζέμπερη: Η αποκάλυψη της δικηγόρου για την ασφάλεια ζωής που ανατρέπει όσα ξέραμε

Δώρα Ζέμπερη: Νέα ανατροπή προέκυψε σήμερα (26/10/2017) το πρωί στο θρίλερ της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, καθώς η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας διέψευσε ότι είχε συνάψει ασφαλιστήριο ζωής δύο ημέρες πριν δολοφονηθεί.

Όπως είπε η δικηγόρος, Γιάννα Παναγοπούλου, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, η οικογένεια δεν γνωρίζει τίποτα για τους ισχυρισμούς περί ασφαλιστηρίου ζωής, ενώ εξέφρασε την απορία της για το πώς διέρρευσε αυτή η πληροφορία.

Πρόσθεσε, τέλος, πως η ασφάλεια ζωής που είχε κάνει η κοπέλα είχε γίνει σε προγενέστερο χρόνο, σε σχέση με τη δολοφονία της.

Ωστόσο, επέμεινε ότι παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα για τους φόβους που είχε εκφράσει η 32χρονη εφοριακός στη μητέρα της.

Η κ. Παναγοπούλου αποκάλυψε, επίσης, ότι η οικογένεια έχει προσκομίσει στοιχεία στην Αστυνομία για πιθανές πιέσεις ή ακόμα και απειλές που υπήρχαν σε βάρος της άτυχης εφοριακού και δεν έκρυψε τον προβληματισμό της μητέρας και των αδελφών της Δώρας για το γεγονός ότι ο δολοφόνος επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις