ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Θρίλερ με το αντικείμενο που παραδόθηκε στην Αστυνομία

Δώρα Ζέμπερη: Θρίλερ με το αντικείμενο που παραδόθηκε στην Αστυνομία

Δώρα Ζέμπερη:Την εκτίμηση ότι σύντομα θα εξιχνιαστεί η πολύκροτη υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, εκτιμούν κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ.

«Οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και εκτιμάμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξιχνιαστεί η δολοφονία της 32χρονης», τονίζουν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζονται κυρίως στην εκδοχή της ληστείας, αλλά δεν έχει αποκλειστεί, έως αυτήν την ώρα, και το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της άτυχης εφοριακού.

Παράλληλα, η δικηγόρος της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στα χέρια της Αστυνομίας και μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση.

«Υπάρχει μία σημαντική μαρτυρία, πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, ίσως δύο μαρτυρίες, γιατί είναι ζευγάρι. Κατέθεσαν στις Αρχές και είχαν στην κατοχή τους ένα στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο εκτιμούν οι Αρχές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», ανέφερε, χαρακτηριστικά, η δικηγόρος της οικογένειας.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αυτό, σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες, θα μπορούσε να οδηγήσει στο δράστη του εγκλήματος.

Μετά την πρωινή αποκάλυψη της δικηγόρου της οικογένειας, πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο ανέφεραν ότι το αντικείμενο που έχει παραδοθεί στην Αστυνομία είναι το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε η άτυχη εφοριακός.

Ωστόσο, πηγές της Ασφάλειας διαψεύδουν κατηγορηματικά την παραπάνω πληροφορία, αρνούμενοι, ωστόσο, να προβούν σε περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με το αντικείμενο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις