ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός να κρατήσουμε (ξανά) ομπρέλες - Πού θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες

Καιρός να κρατήσουμε (ξανά) ομπρέλες - Πού θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες

Άστατος καιρός την Τετάρτη - Πού θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες – Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ.

Συννεφιασμένος αναμένεται αύριο, Τετάρτη (01/11/2017) ο καιρός σε όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα νησιά του Ιουνίου και τη δυτική Πελοπόννησο, όπου, πιθανώς σύμφωνα με την ΕΜΥ θα είναι ισχυρές.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα ασθενών βροχές στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί ως 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία το πρωί πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 4 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα νησιά του Ιονίου (πλην Κέρκυρας) και τη δυτική Πελοπόννησο, όπου πιθανώς πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο βόρειο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα νότια θα είναι παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.