ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη: Γι’ αυτό πήρε την άδεια ο Κουφοντίνας

Αποκάλυψη: Γι’ αυτό πήρε την άδεια ο Κουφοντίνας

«Η χορήγηση της άδειας του Δημήτρη Κουφοντίναμας αιφνιδίασε απολύτως, ενώ υπάρχει δυσφορία και από δικαστικούς κύκλους. Υπήρξε μετά την αλλαγή του εισαγγελέα των φυλακών τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού η προηγούμενη δικαστική λειτουργός, κυρία Σταματίνα Περιμένη προέβαλε βέτο με το δεδομένο ότι ο "Λουκάς" της 17Ν δεν αποκήρυσσε τις θέσεις του. Τουλάχιστον δύο φορές τους τελευταίους μήνες υπήρξε "παρέμβαση" στο σπίτι της στην Καλλιθέα και ακολούθησε η αντικατάστασή της. Ασκούνται πλέον μεγάλες πιέσεις και από ξένες διωκτικές υπηρεσίες…».

Σε αυτήν την αναφορά προχώρησε, μιλώντας στο «Βήμα», υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με τη διήμερη άδεια στο ηγετικό μέλος της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Την ίδια ώρα, υπό στενή αστυνομική παρακολούθηση, προκειμένου να αποφευχθεί ένα «φιάσκο» ανάλογο με αυτό του Χριστόδουλου Ξηρού ο οποίος το 2014 δεν είχε επιστρέψει στη φυλακή μετά από άδεια που είχε λάβει, βρίσκεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Άνδρες των ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούν το ηγετικό μέλος της 17Ν από την πρώτη στιγμή που πέρασε τις «πύλες» των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να μεταφερθεί στο σπίτι του στο Βαρνάβα, μαζί με τη γυναίκα του, Αγγελική Σωτηροπούλου και τον γιο του, Έκτορα.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κουφοντίνας εμφανίστηκε δύο φορές στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης.

Σχετικές ειδήσεις