Βουτσινάς: Απαίτηση όλων η άμεση ολοκλήρωση των έργων για το τραμ στον Πειραιά

Βουτσινάς: Απαίτηση όλων η άμεση ολοκλήρωση των έργων για το τραμ στον Πειραιά

Για το φλέγον ζήτημα που απασχολεί την αγορά του Πειραιά και δεν είναι άλλο από την ολοκλήρωση των έργων για το τραμ, τοποθετήθηκε ο υποψήφιος για την προεδρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννης Βουτσινάς, με το συνδυασμό «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών».

Αφορμή για τη δήλωση του κ. Βουτσινά ήταν η ανακοίνωση από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για παράταση των έργων, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται χρονοδιάγραμμα. 

«Μια ακόμη μετάθεση του χρόνου ολοκλήρωσης του έργου του τραμ στην πόλη του Πειραιά. Μια ακόμη "σπρωξιά" στους επαγγελματίες και την ήδη ταλαιπωρημένη – επί μακρόν – οικονομική δραστηριότητα της πόλης μας. Μιας πόλης που αργοσβήνει μέρα με την ημέρα. Απαίτηση όλων μας, πολιτών και επαγγελματιών, θεσμικών, κοινωνικών και κλαδικών φορέων, η όσο το δυνατόν αμεσότερη ολοκλήρωση και παράδοση του έργου.

Για να καταστεί ξανά εφικτή η επικοινωνία και η πρόσβαση των καταναλωτών με τις επιχειρήσεις της πόλης, που εδώ και καιρό βιώνουν αυτόν τον ιδιότυπο και ιδιαιτέρως κοστοβόρο αποκλεισμό.

Γιατί η πόλη πρέπει να ξαναβρεί εδώ και τώρα, το ρυθμό, τη ζωντάνια και τον δρόμο της προς την ανάπτυξη» κατέληξε ο κ. Βουτσινάς.