ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - σοκ από τη Νέα Πέραμο: Οδηγοί ανέβηκαν σε φορτηγά για να σωθούν από τον χείμαρρο

Βίντεο - σοκ από τη Νέα Πέραμο: Οδηγοί ανέβηκαν σε φορτηγά για να σωθούν από τον χείμαρρο

Σοκ προκαλούν οι σκηνές που έρχονται από τη Νέα Πέραμο, όπου βρίσκεται στο έλεος της κακοκαρίας από τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/11).

Βλέποντας τα ορμητικά νερά να έρχονται προς το μέρος τους με τρομακτική φόρα, οδηγοί που βρίσκονταν εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους, ανέβηκαν πάνω σε φορτηγά που ήταν ακινητοποιημένα δίπλα τους, όπως φαίνεται στην εικόνα που μετέδωσε ο Αnt1, για να σωθούν.

Μάλιστα υπάρχουν αναφορές για κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι βρίσκονται στις ταράτσες προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην παλαιά Εθνική Οδό και κυρίως στο 39ο χλμ από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, όπου έχει διακοπεί και η κυκλοφορία των οχημάτων.

Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία και στην Νέα Εθνική Οδό, από το 340 χλμ μέχρι το 39ο χλμ προς Κόρινθο.

Σύμφωνα με την τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από το 39ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού, στην Νέα Πέραμο, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στην νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο, αφού στο 32ο χιλιόμετρο, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την δεξιά και την μεσαία λωρίδα, ενώ στο 33ο χιλιόμετρο και στο 34ο χιλιόμετρο διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νεότερα για τη Βιβλική καταστροφή στη Νέα Πέραμο