ΕΛΛΑΔΑ

Πλημμύρες Δυτική Αττική: Δείτε LIVE ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί τώρα

Πλημμύρες Δυτική Αττική: Δείτε LIVE ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί τώρα

Πλημμύρες Δυτική Αττική | Όλες οι ειδήσεις: Μεγάλα είναι τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στους δρόμους από το αδυσώπητο «χτύπημα» της κακοκαιρίας στη Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας η Εθνική Οδός Αθηνών - Κορίνθου προς Κόρινθο είναι κλειστή στο ύψος των διυλιστηρίων και τα οχήματα εκτρέπονται προς τον περιφερειακό Αιγάλεω.

Παράλληλα, πριν από τη γέφυρα Παραδείσου όλα τα οχήματα εκτρέπονται προς το αεροδρόμιο Ελευσίνας.

ditiki attiki plimmira3
ditiki attiki plimmira3

Στη γέφυρα της Μαγούλας δεν κινείται κανένα αυτοκίνητο προς Εθνική Οδό αντίθετα οδηγούνται όλα προς την Αττική Οδό, στην οποία, η έξοδος 1 είναι κλειστή.

Στο 39ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου τα οχήματα εκτρέπονται προς τη Νέα Εθνική Οδό καθώς όλοι οι παράδρομοι είναι κλειστοί.

ditiki attiki plimmira

Τέλος, στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Θηβών από το 24ο χλμ. στη Μάνδρα και στο ρεύμα προς Θήβα είναι κλειστό καθώς από εκεί ξεκινά το μεγάλο πρόβλημα στους δρόμους.

ditiki attiki plimmira5

Όπως μπορείτε να δείτε από τον διαδραστικό χάρτη της τροχαίας, τα πράγματα παραμένουν εξόχως δύσκολα στο ύψος του Σκαραμαγκά αλλά και στην Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Ελευσίνα όπου οι περισσότεροι δρόμοι είναι στο... κόκκινο.

xartis 1

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τη θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική