Νέα από Πάτρα: Η απίστευτη απαίτηση του γαμπρού που «τίναξε» το γάμο στον αέρα - Έπαθε σοκ η γυναίκα

Νέα από Πάτρα: Η απίστευτη απαίτηση του γαμπρού που «τίναξε» το γάμο στον αέρα - Έπαθε σοκ η γυναίκα

Το ζευγάρι ήταν έτοιμο να παντρευτεί, ωστόσο, οι απαιτήσεις που είχε ο… άνδρας από την αρραβωνιαστικιά του έμελλαν να «τινάξουν» το γάμο στον αέρα.

Ο λόγος; Ζήτησε από τη γυναίκα με την οποία διατηρούσε σχέση προίκα. Μάλιστα, την απείλησε λέγοντας πως έχει καλύτερη οικονομική προσφορά από άλλη γυναίκα.

Η νεαρή γυναίκα από την Πάτρα, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που της συνέβη! Εδώ και χρόνια είχε σχέση με τον αγαπημένο της μόνο που μερικές εβδομάδες πριν από τον χωρισμό τους, ένιωσε πως συναντούσε… άλλον άνθρωπο!

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί, και ήταν σίγουρο πως θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, φαίνεται όμως πως ο νεαρός κάτι άλλο είχε κατά νου. Έτσι λίγο πριν μιλήσουν στους δικούς τους, της δήλωσε ξεκάθαρα πως «οι καιροί είναι δύσκολοι και πως δεν πρόκειται να την παντρευτεί αν δεν πάρει προίκα»! Όσο κι αν προσπαθούσε η νεαρή να τον μεταπείσει, εξηγώντας του πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο και πως ντρέπεται να το πει στους γονείς της, εκείνος επέμενε! Έφτασε δε στο σημείο να την απειλήσει πως… «έχει και καλύτερη οικονομική προσφορά από άλλη γυναίκα»! Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο νεαρός δεν ζητούσε κάποιο σπίτι αλλά… μετρητά, με την αιτιολογία πως έπρεπε να ανοίξει δική του επιχείρηση.

Πηγή: dete.gr