Κάλυμνος: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος Νίκος Χατζηπαύλου

Κάλυμνος: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος Νίκος Χατζηπαύλου
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου 2017, στην Κάλυμνο, ο 21χρονος φοιτητής του ΕΜΠ Νίκος Χατζηπαύλου, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Κυριακή.

Το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε 100 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Τον άτυχο Νίκο εντόπισε 15χρονος,σήμερα λίγο πριν της 5.00 το απόγευμα , ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για να κόψει κλαδιά. Μόλις αντίκρισε τη σορό άρχισε να φωνάζει και γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, ενημέρωσαν άμεσα το ΑΤ Καλυμνίων.

Άμεσα στο χώρο έσπευσαν ο διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων και στελέχη που διερευνούν την υπόθεση.

Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα (με μία κλίση προς τα δεξιά) σε τυμπανιαία κατάσταση ,μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία.

Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς βέβαια να είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο. Πρόκειται για μία περιοχή που στην κυριολεξία χτενίστηκε από τις επίγειες δυνάμεις που διενεργούσαν τις έρευνες κατ’ έπανάληψη

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr η σορός του Νίκου θα παραμείνει στο χώρο που εντοπίσθηκε ,φυλασσόμενη εν αναμονή του Ιατροδικαστή που θα έλθει στο νησί αύριο Κυριακή το πρωί.

Επίσης στο νησί θα έλθει κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr το ακριβές σημείο, όπου βρέθηκε η σορός

 

PHOTO GALLERY