Θρίλερ με πτώμα στον Πειραιά

Θρίλερ με πτώμα στον Πειραιά

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής (26/11/2017) στις Αρχές, έπειτα από εντοπισμό πτώματος στη θάλασσα, στον Πειραιά. 

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι άνδρες της Υπηρεσίας ενημερώθηκαν από σκάφος αντιρρυπαντικής εταιρείας για τον εντοπισμό σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή “ΤΖΕΛΕΠΗ” του κεντρικού λιμένα Πειραιά.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη της σορού, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 35-40 ετών, ύψους περίπου 1,70μ και μαύρης κόμης. Η σορός δεν έφερε δελτίο ταυτότητας, ήταν ενδεδυμένη με ζακέτα χρώματος μαύρου, με παντελόνι χρώματος μαύρου, και φανέλα χρώματος λευκού, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.