ΕΛΛΑΔΑ

Κλείνει τις επόμενες ημέρες τμήμα της Εθνική Οδού Αθηνών – Λαμίας

Κλείνει τις επόμενες ημέρες τμήμα της Εθνική Οδού Αθηνών – Λαμίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή (03/12/2017) στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, λόγω διεξαγωγής άσκησης επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποχιονισμού «ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 2017».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τις ώρες 06.00-11.00, ως εξής:

- Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας από τη χ/θ 55,690 (Α/Κ Οινοφύτων) έως τη χ/θ 66,385 (Α/Κ Σχηματαρίου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

- Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο.Αθηνών - Λαμίας από τη χ/θ 60,400 έως τη χ/θ 60,000 ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω άσκησης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω του δευτερεύοντος και παράπλευρου οδικού δικτύου της Ν.Ε.Ο.Α.Λ. με σημείο εξόδου τον Α/Κ Οινοφύτων και σημείο εισόδου τον Α/Κ Σχηματαρίου.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο παραπάνω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.