ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Επιχείρησαν να αρπάξουν 7χρονο παιδί ενώ περπατούσε με τη μητέρα του

Ηλεία: Επιχείρησαν να αρπάξουν 7χρονο παιδί ενώ περπατούσε με τη μητέρα του

Φόβο και έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην ευρύτερη περιοχή του Πλατάνου, η απόπειρα αρπαγής ενός ανήλικου παιδιού, ενώ περπατούσε στο δρόμο μαζί με τη μητέρα του στην Εθνική Οδού Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ύποπτου αυτοκινήτου απέβησαν άκαρπες, ενώ ενημερώθηκαν οι γονείς των μαθητών, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήνουν τα παιδιά τους να κυκλοφορούν μόνα στον δρόμο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Δευτέρας, ενώ το 7χρονο αγοράκι προχωρούσε με τη μητέρα του στην άκρη του δρόμου, με προορισμό το σούπερ μάρκετ που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους, στην περιοχή του Πλατάνου. Ένα λευκό αυτοκίνητο – τύπου κλούβα – σταμάτησε ακριβώς δίπλα τους κι ένας άγνωστος άνδρας άνοιξε την πλαϊνή πόρτα του οχήματος. Ωστόσο, η παρουσία διερχόμενου αυτοκινήτου που εμφανίστηκε πίσω από την κλούβα φαίνεται πως «χάλασε» τα όποια σχέδια των επιβαινόντων, που έκλεισαν την πόρτα και το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα. Η μητέρα, σοκαρισμένη από το περίεργο περιστατικό, το μόνο που πρόλαβε να δει είναι ότι το όχημα είχε πινακίδες κυκλοφορίας από το εξωτερικό, χωρίς όμως να μπορέσει να συγκρατήσει τον αριθμό.

Δείτε περισσότερα στο Patrisnews.com