ΕΛΛΑΔΑ

Κάλυμνος: Ραγδαίες εξελίξεις - Βρήκαν αίμα στο βράχο που αναρριχήθηκε ο 21χρονος φοιτητής

Κάλυμνος: Ραγδαίες εξελίξεις - Βρήκαν αίμα στο βράχο που αναρριχήθηκε ο 21χρονος φοιτητής

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον τραγικό θάνατο του 21χρονο φοιτητή σε απόκρημνη περιοχή της Καλύμνου. Η πρώτη ιατροδικαστική έκθεση «έδειξε» δυστύχημα, οι γονείς όμως του άτυχου Νικόλα ζητούν και δεύτερη νεκροψία – νεκροτομή.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του νεαρού φοιτητή που έχασε με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή του στην Κάλυμνο, παρουσίασε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου.

Θα πραγματοποιηθεί νέα νεκροψία - νεκροτομή

Ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου διέταξε τη διενέργεια νέας νεκροψίας - νεκροτομής στο άψυχο σώμα του Νίκου Χατζηπαύλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr, η νέα νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και σε αυτή δεν αποκλείεται να παραστεί και ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, ως τεχνικός σύμβουλος εκ μέρους της οικογενείας του Νίκου.

Θυμίζουμε ότι το αρχικό αίτημα της οικογένεια του άτυχου Νίκου Χατζηπαύλου για τον ορισμό ιδιώτη ιατροδικαστή (τεχνικού συμβούλου) για την πραγματοποίηση νέας νεκροτομής είχε απορριφθεί από τον εισαγγελέα της Κω.

Να σημειωθεί ότι την πρώτη στιγμή που βρέθηκε η σορός του νεαρού φοιτητή, οι τοπικές Αρχές έκαναν λόγο για ανθρωποκτονία και μάλιστα με πυροβολισμό.

Ωστόσο, κατά την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση έγινε γνωστό ότι ο φοιτητής σκοτώθηκε σε δυστύχημα.

Μέχρι να υπάρξει νέα απόφαση δεν δύναται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του Νίκου.

d

Βρήκαν αίμα σε βράχο

Αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που βρέθηκαν στην Κάλυμνο, σ'υμφωνα με τις πληροφορίες του «Φως στο Τούνελ» εντόπισαν στον βράχο που φέρεται να αναρριχήθηκε ο άτυχος νέος αίμα, που πιστεύουν ότι ανήκει στον ίδιο.

Οι απαντήσεις θα δοθούν από τα Εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Νίκος Χατζηπαύλου 21 χρόνων πήγε στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένεια του που ζει τελευταία εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί. Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε.

Όταν σκοτείνιασε και δεν είχε ακόμα επιστρέψει, οι γονείς του ειδοποίησαν την αστυνομία και σήμανε συναγερμός. Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέρα στην δύσβατη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Μετά από έξι μέρες ερευνών βρέθηκε νεκρός σε απόσταση διακοσίων μέτρων από το σημείο που αφέθηκε το ποδήλατο. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ρόδου Πάνου Κοτρέτσου, ο θάνατος του οφείλεται σε δυστύχημα.

Σχετικές ειδήσεις