ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στην πτήση Σύρος-Αθήνα: Έφαγαν «πόρτα» τέσσερις επιβάτες - Τεράστια ταλαιπωρία

Χαμός στην πτήση Σύρος-Αθήνα: Έφαγαν «πόρτα» τέσσερις επιβάτες - Τεράστια ταλαιπωρία

Μια απίστευτη διπλή περιπέτεια που κατέληξε σε εντάσεις έζησαν επιβάτες πτήσης της από την Σύρο με προορισμό την Αθήνα.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 14:05 οπότε και ήταν προγραμματισμένο να απογειωθεί το αεροπλάνο στο οποίο μεταξύ άλλων είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν περίπου 35 επιβάτες.

Η μέρα των επιβατών δεν άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν αυτές τις ημέρες με τους ισχυρούς Νοτιάδες, ήταν μόνο αρχή με τους επιβάτες να μένουν απαρηγόρητοι στο αεροδρόμιο περιμένοντας μιάμιση περίπου ώρα στο αεροδρόμιο της Σύρου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι επιβάτες στο cyclades24.gr την στιγμή που έφτασε η ώρα να κάνουν «check in» τους ενημέρωσαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το βάρος και πρέπει να βρεθούν τρεις εθελοντές άντρες ή τέσσερις γυναίκες να μείνουν πίσω να φύγουν την επόμενη μέρα γιατί δεν μπορούσε να γίνει η πτήση.

Αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς για να φτάσουν οι επιβάτες να ταξιδέψουν με το αεροπλάνο σίγουρα θα είχαν ένα παραπάνω λόγο να φτάσουν πιο άμεσα στο προορισμό τους.

Σε περίπτωση που κανείς δεν θα έκανε… πίσω σε αυτή την πρόταση της εταιρείας θα αναγκαζόντουσαν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου να ακολουθήσουν το γράμμα του νόμου και να προηγηθούν επιβάτες με παιδιά, ευπαθής ομάδες κλπ.

Τελικά μετά από πολλές συζητήσεις, βρέθηκαν τέσσερις άνθρωποι που δέχτηκαν να αλλάξουν πτήση και να αναχωρήσουν την επόμενη μέρα.

Σχετικές ειδήσεις