Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαρκείας στο κέντρο της Αθήνας λόγω εργασιών για το τραμ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαρκείας στο κέντρο της Αθήνας λόγω εργασιών για το τραμ

Λόγω εκτέλεσης εργασιών επέκτασης τροχιοδρόμου (ΤΡΑΜ), θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν κατά το χρονικό διάστημα από 09-12-2017 έως 09-03-2018, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, ως εξής:

  • Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της 40,00μ. πριν τη συμβολή της με την οδό Όθωνος έως την οδό Σουρή, μέγιστου πλάτους 1,00μ. από το αριστερό άκρο του οδοστρώματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 3,00μ.
  • Στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της 80,00μ. μετά τη συμβολή της με την οδό Σουρή έως την οδό Όθωνος, μέγιστου πλάτους 1,50μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος. Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 11,75μ.( 4 λωρίδες κυκλοφορίας )
  • Στην αριστερόστροφη λωρίδα της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της από την οδό Σουρή έως Ξενοφώντος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.
  • Απαγόρευση της αριστερής στροφής επί της Λ. Βασ. Αμαλίας με κατεύθυνση προς την οδό Ξενοφώντος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πλ. Συντάγματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.