ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία – Μεσολόγγι: Ποια σχολεία θα παραμείνουν την Δευτέρα (04/12) κλειστά

Κακοκαιρία – Μεσολόγγι: Ποια σχολεία θα παραμείνουν την Δευτέρα (04/12) κλειστά

Ξεκίνησαν από σήμερα οι διαδικασίες καταγραφής των ζημιών που προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας, στην Αιτωλοακαρνανία.

Ειδικότερα, ξεκίνησαν οι καταγραφές ζημιών στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, σε αρδευτικά δίκτυα, σε γέφυρες και σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Επίσης, τεχνικά κλιμάκια άρχισαν να καταγράφουν ζημιές στην πόλη του Αγρινίου και στις κοινότητες Ζευγαράκι, Κλεισορρεύματα, Παναιτώλιο, Παραβόλα, Καινούργιο, Κυρά Βγένα, Τραγάνα και Παλαιοκαρυά του δήμου Αγρινίου.

Παράλληλα, λειτουργεί στο Αγρίνιο γραφείο για την παραλαβή αιτημάτων από πολίτες που αφορούν καταγραφές ζημιών.

Ακόμη, από αύριο Δευτέρα θα ξεκινήσει στο δημαρχείο Μεσολογγίου η παραλαβή αιτήσεων καταγραφής ζημιών πρώτης κατοικίας και επιχειρήσεων πολιτών που επλήγησαν από το κύμα κακοκαιρίας.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Μεσολογγίου για λόγους που αφορούν την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Δευτέρα δεν θα λειτουργήσουν το 1ο δημοτικό σχολείο Κατοχής, το νηπιαγωγείο Κατοχής και 1ο νηπιαγωγείο Νεοχωρίου.

Επίσης, λόγω των ελέγχων που θα πραγματοποιηθούν από κλιμάκια μηχανικών, αύριο Δευτέρα δεν θα λειτουργήσουν το δημοτικό σχολείο Ελληνικών, το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Κεφαλοβρύσου, το δημοτικό σχολείο Χαλικίου, καθώς και το δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Χρυσοβεργίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις